Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот hax, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Апел за предизборен инцидент

пријавена од ribaro пред 1 година, 2 месеци. (cheztako.blogspot.com)

„По два сендвича и три сока ќе нудам за секој оној кој ќе ми фино објасни зошто , и покрај можноста од веќе постоечко чуство на разочараност, повторно излегува да гласа...“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Бранко Героски стана блогер

пријавена од apostolov80 пред 1 година, 2 месеци. (geroski.mk)

Јас мојата одлука одамна ја донесов. Престар сум за плашење и премлад за предавање. Отаде слободата за мене има само едно големо - ништо!

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Шмиргла

пријавена од chale пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

а цело тоа време си набљудуван од напалени Бед Блу Бојс хулигани...возењето у контра правец за малку не заврши у паркирано џандарско ауто...максимално неопходен сон, кој е проследен со хрчење на пијан Егеец

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Се бара халуцигена жаба

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (www.bagra.org)

Дрогирање, кое не е легенда, а се постигнува со лижење на кожата на жаба. Она што е среќната околност во целата ситуација е дека ваквиот вид на дрогирање може да се изврши само со лижење на кожата на еден вид жаба. Рептилот живее во Америка, предалеку од јазиците на македонските наркозависници.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Француска анализа зашто мерките против пиратерија не функционираа

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

Повторувајте по мене: Piracy is not stealing, it's sharing.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Star Trek: Countdown #1

пријавена од Scorponok пред 1 година, 2 месеци. (maktrek.blogspot.com)

Првиот број на стрипот кој претставува вовед во новиот Star Trek филм премиерата ќе ја има во мај годинава.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Македонскиот Обама

пријавена од zlochko пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

...или: како тоа изгледа според бугарските медиуми.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Од гол на гол :)

пријавена од tom пред 1 година, 2 месеци. (sport.dnevnik.hr)

Голчево е за д ане расположи, по поразот од Србија :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Ubuntu Pocket Guide and Reference PDF

пријавена од cchevy пред 1 година, 2 месеци. (www.ubuntupocketguide.com)

Written by award-winning author Keir Thomas, Ubuntu Pocket Guide and Reference is a totally unique and concise guide for everyday Ubuntu use. It is the world's most popular and widely-read Ubuntu book!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Во Британија фатена риба поопасна од пирана

пријавена од nela пред 1 година, 2 месеци. (kubura.com.mk)

Може да излезе на копно, да ползи како змија и може да преживее 4 дена надвор од водата. Во САД во 2002 година цело езеро било намерно затруено за да се истреби овој вид риба. За да се спречи бегство на рибите по копно во акцијата учевствувале и снајперисти.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Остваруваат

пријавена од jofe пред 1 година, 2 месеци. (mojon.blog.com.mk)

Во време кога се потсетуваме кој на кого му купувал цигари на делење од гранапчето и кафе од автоматот во холот на Правен, кој на кого му мачкал ајвар в канцеларија и кој бил перниче на долга магарица, како да подзаборавивме на добрите работи кои ни се случуваат.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Путин арогантно ја одби понудата за помош од Dell

пријавена од Damjaan пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

По својот говор, Путин, доби интересна понуда во вид на прашање од извршниот директор на Dell, Мајкл Дел, која се однесуваше за унапредување на технологијата и ИКТ секторот во Русија. Во одговорот, голема доза на арогантност, Путин ја одби понудата и прецизираше дека на Русија не и е потребна помош.

4 коментари | проблем? | категорија: Технологија

„Радио блог“ на Равел

пријавена од ribaro пред 1 година, 2 месеци. (vbb.blog.com.mk)

Vторото издание на „Радио блог“ ќе биде вечерта на 26-ти, всушност, на почетокот на 27-ми Јануари, од 00 до 02 часот по македонско време.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Донирај од својот персонален данок на доход

пријавена од bobir пред 1 година, 2 месеци. (www.mcms.org.mk)

МЦМС ја започна својата нова кампања наречена „Донирај од својот персонален данок на доход“. Со кампањата се актуелизираат даночните олеснувања и ослободувања за донирањето и спонзорирањето на проектите од јавен интерес што ги предвиде Законот за донации и спонзорства во јавните дејности.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Murder mistery [video]

пријавена од zlochko пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

28 минутен документарец за брат Љубе и убиствата во Раштански лозја од англиска продукција. Woona само што го откопа, сеуште не сум го гледал.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика