Инфо за hax

Корисник од:
21 јули 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот hax (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонија да запре со тортурата во затворите

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (a1.com.mk)

... е заклучокот на комисијата на Советот на Европа. Министерот Маневски лаже и продава магла дека се` било во ред. Ваљда ќе го фатат еднаш и него, па ќе го стават во некој наш „европски“ затвор. Смрдеж.

3 коментари | проблем? | категорија: Политика