Инфо за goranandreev

Корисник од:
11 јуни 2007
Пријавени статии:
68
Популарни:
5
Однос на популарност:
7%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот goranandreev (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

ПОМИРУВАЊЕТО ВО МАКЕДОНИЈА

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Во време на нагласено изрaзени неслагања во врвовите на власта со нивните конкуренти, потребата од помирување е повторно и интензивно присутна како неопходна. Сепак, помирувањето не е потреба само на учесниците во врвната политка, имајќи во вид дека скоро и да нема слој во општесвото кој не

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Најскапите мобилни телефони на светот

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Својата вискока цени овие уреди не ја должат на технологијата која што е вградена во нив туку на дизајнот, малите серии и употребата на скапи метали и скапоцени камења. Во продолжение следува листата на најскапи мобилни телефони на светот.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Дизелско хибридно решение до 2010 година

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Германскиот производител на автоделови Bosh објави дека до 2010 година планира да започне со испорака на дизелско хибридна технлологија до која што ќе се емисијата на штетниот CO2 до 100 грама од километар.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Бесплатни смс пораки

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Праќајте бесплатни смс пораки преку новиот сервис.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Новиот Sony Vaio

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Sony го пушти во продажба својот нов персонален компјутер Vaio.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

IBM го претстави најбрзиот процесор на светот

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Со такт од 4,7 Ghz, процесорот POWER6 двојно ја зголемува брзината во однос на процесорот од генерацијата POWER5, при што потрошувачката на енергија која што ја троши погонот за ладење во текот на работата останува непроменета.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Мобилен отпорен скоро на се

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Помалку познатата фирма Sonim го престави својот прв комуникациски телефон кој што е оптпорен на сите земски недостатоци. Вода, прашина, влага, пад од висина се само некои од спецификациите на овој мобилен уред.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Американка родила близнаци во 60 – тата година

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (blog.goranandreev.name.mk)

Шеесет годишната американка стана најстарата жена во САД која што роди близнаци, после вештачкото оплодување.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава