Инфо за gocenik

Корисник од:
12 септември 2008
Пријавени статии:
6
Популарни:
2
Однос на популарност:
33%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот gocenik (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Свински врат, пилешки батак и човечки вирус

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (bagra.org)

Има ново плашило во градот, свински грип. Светската здравствена организација вели дека е возможна пандемија, медиумите се однесуваат како веќе да ја има. Валидни информации за вирусот нема, особено не за неговата смртност, што е еден од основните фактори при проценка на потенцијаната опасност.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

За неопределеноста

пријавена пред 1 година. (bagra.org)

Ќе ја пријавев од оригиналниот извор, Дневник, но таму линковите не траат. Колумна на Јасна Котевска, одлично!

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Војната за Македонија низ очите на Американците

пријавена пред 1 година. (www.globusmagazin.com.mk)

Фељтон за драматичните случувања во Македонија на преодот меѓу 19 и 20 век низ призмата на американскиот печат

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Александар ќе пее песни од Тоше на плоштадот

пријавена пред 1 година, 1 месец. (novamakedonija.com.mk)

Фонтаната со споменик на Александар Македонски што ќе се гради на плоштадот „Македонија“ ќе биде музичка, а во неа ќе бидат вградени и две песни од Тоше Проески.

17 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Полициска криминална држава

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Што ни нуди новиот Закон за внатрешни работи (во нацрт): 1. прецизно дефинирање на приоритетите на Министерството за внатрешни работи. Според членот 2: заштитата на животот, личната сигурност и имотот на граѓаните е сместена на трето место (зад: остварување на системот на јавна и државна безбедност)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Невидливиот розев еднорог

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.bagra.org)

Невидливите розеви еднорози се суштества со гоелма духовна моќ. Го знаеме тоа бидејќи се способни да бидат невидливи и розеви во исто време. Како сите религии, Верата на Невидливи розеви еднорози е базирана на логика и вера. Имаме вера дека се розеви; логички знаеме дека се невидливи бидејќи не може

0 коментари | проблем? | категорија: Забава