Инфо за gocem

Корисник од:
3 април 2007
Пријавени статии:
54
Популарни:
34
Однос на популарност:
62%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот gocem (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

WGA прескокнување

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Едноставна процедура за перманентно заебување на WGA (Windows Genuine Advantage) проверката под Windows XP. Ако веќе се мора, се мора :)

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Музика

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Последните 4 албуми што ми оставиле особен впечаток и кои во моментов ги слушам, со врски за преземање.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Ден за Starcraft 2

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Денес, 19 мај 2007, Blizzard и официјално го најави продолжението на една од најпопуларните научно-фантастични стратегии - StarCraft. Се подготвува Starcraft 2!

9 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

„Персонас“ за Фајрфокс

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (pablisher.blogspot.com)

„Персонас“ е новa екстензија за Мозила Фајрфокс и нов начин на истовремено менување на изгледот на Интернет прелистувачот, без потреба од инсталација на дополнителни теми и рестартирање.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

МКД веб стандарди

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Ц, ц, ц, да не ти затреба услуга од македонски веб „дизајнерски студија“. Слика, наместо уште букви :)

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Подобри перформанси под Убунту

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (blog.lxpages.com)

Обемна листа на (17) корисни лекции за подобрување на перформансите под Убунту, меѓу кои се наоѓа и водич за оптимизирање на новиот Убунту 7.04. (англиски јазик)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Off Fest 2007

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.offest.com.mk)

Веб сајтот на Off Fest е конечно ажуриран, па зад линкот стои целосната програма за годинава. Цени на билети - under construction :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Седум е

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.deviantart.com)

По повод официјалната промоција на новата верзија на ГНУ/Линукс дистрибуцијата Ubuntu (Fiesty Fawn), зад линкот ве чека интересна позадина за освежување на вашата работна околина.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

100К за „Joomla!“

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Со вкупно 100,000 регистрирани валидни корисници форумот на „Joomla!“ е официјално најголемиот Open Source CMS (Content Management System) форум на планетава!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Технологија

На „ShipIt“... „Fiesty Fawn“

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (pablisher.blogspot.com)

Специјализираниот сервис за онлајн нарачки на Ubuntu, ShipIt, прифаќа барања за бесплатни CD-a со најновата верзија на Ubuntu, Fiesty Fawn (7.04), што треба да биде издадена за 8 дена, од денес.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Технологија

... до Firefox 3

пријавена пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Што сè треба да се случи, пред Firefox 3 и официјално да биде објавен?

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Што е Rosegarden?

пријавена пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Rosegarden е единствениот Cubase еквивалент за Linux.

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Рекомпресирење на видео со VLC Media Player

пријавена пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Чекор по чекор водич за транскодирање на видео запис со VLC Media Player под Windows

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Македонскиот јазик(от)

пријавена пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Што сè не може да се најде по опаковките на странските производи :)

2 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Сешто