Инфо за gjole

Корисник од:
4 април 2007
Пријавени статии:
7
Популарни:
5
Однос на популарност:
71%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот gjole (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Изложба на фотографии: “Младите влијаат” ( 06 – 12 март 2008 )

пријавена пред 2 години, 1 месец. (photo-soulz.blogspot.com)

Ве покануваме на отварањето на изложбата на фотографии на тема: Младите влијаат на 6 март 2008 (четврток), во 20:30, во Културниот центар “Точка”.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

Street MK

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (streetmk.blogspot.com)

...е нов фото-блог со фотографии од Македонските улици (street photography) - од повеќе автори. Проверете го!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

Bob Marley се превртува во гроб

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (m-soulz.blogspot.com)

Прочитајте како Скопјани го "испоштуваа" делото на Bob Marley...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Dave Chappelle - "for what is worth" [ хумор ]

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (dave-chapelle.blogspot.com)

станува збор за блог на кој што има поголема колекција на видео клипови од Dave Chappelle [можеби најсмешниот претставник на црнечкиот хумор што било кога се појавил]

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Mасовно убиство на 32-ца студенти на Virginia Tech University

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (m-soulz.blogspot.com)

Пиштолџија масакрираше 32-ца студенти на Virginia Tech кампусот, во 2-одделни напади. Ова е најголемото масовно убиство во новата историја на САД...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Titanic DNA [ парчиња од Титаник - претворени во часовници ]

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (m-soulz.blogspot.com)

прочитајте повеќе за овој нов луксузен часовник, направем од остатоците од легендарниот брод Титаник! ...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Photo-Soulz ( фото-блог )

пријавена пред 3 години. (photo-soulz.blogspot.com)

Photo-Soulz е македонски фото-блог, со фотографии од најразлична тематика - воглавно направени со дигитален апарат. ...проверете го!

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Блогови