Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот gdimitrievski2, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Верушевски помилуван од „претседателот“

пријавена од Арангел пред 2 години, 5 месеци. (a1.com.mk)

Скопје и Македонија се побогати за уште еден вооружен будала на слобода. Прашање на време е само кога ќе падне следната жртва на криминалецот помилуван од нашиот „претседател“. Ти ебам државата.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Зошто мора да ја победиме Хрватска?

пријавена од Iko пред 2 години, 5 месеци. (footballmacedonia.blogspot.com)

Бидејќи ако не победиме ќе биде страшно! Читај зошто ќе биде страшно...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Рада и Грујо се смирија

пријавена од strumjan пред 2 години, 5 месеци. (www.dancesisterdance.com)

И не само тоа, туку и заедничка журка направиле. Совет: Трпеливо исчекајте лифтот да дојде до поселдниот кат.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава