Инфо за gdamjan

Корисник од:
12 мај 2007
Пријавени статии:
32
Популарни:
23
Однос на популарност:
71%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот gdamjan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Третиот ден од 25C3 - хакирање на Cisco

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Разликата меѓу истражување и маркетинг е дека едното се занимава со потрага по вистината а другото со продавање илузии

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Кратки белешки од е-Општество 2008

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (novica.softver.org.mk)

едно видување за случувањата таму

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

Исус Христос не се родил на 25. декември, туку на 17. јуни

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.makfax.com.mk)

Австралиските астрономи тврдат дека ја разрешиле мистеријата на раѓање на Исус Христос...

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Наука

Firefox Surpassing 50% Market Share in More Regions

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (autological.wordpress.com)

кои regions? (after the break)...

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Се правиме ли блесави?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (pollitika.com)

Никој не може да собере факти кои одат во прилог на криминалниот, па ниту ни прекршочниот, статус на конзумирањето марихуана. Па сепак, јавно да се заземеш за легализација веројатно е целосен 'public relations' дебакл и професионално самоубиство.

7 коментари | проблем? | категорија: Политика

Пари и Криза на Цивилизацијата

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (dzam.blog.com.mk)

...Мислам дека сите чувствуваме дека се наближуваме на крајот на една ера. На најплиткото ниво, тоа е залезот на ерата на нерегулирани манипулации во казино-стил...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Словенска (анти)теза

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

„народ без јазик и писмо – нема“

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Груевски новиот Денкташ

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Денкташ (Rauf Raif Denktaş) е основачот на Северен Кипар

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Јавни работи на македонските унверзитети

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.softver.org.mk)

Веќе ми е прилично јасно дека во македонија не постои чувство за јавни работи (Res publica). Еве уште еден доказ на филолошкиот факултет.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Култура

Скиентолозите под опсада

пријавена пред 2 години, 1 месец. (blog.gemidjy.info)

Anonymous напаѓа...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

A Linux thin client for every child

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.zdnet.co.uk)

In September this year, the Macedonian government announced one of the most ambitious educational technology projects ever proposed: to provide 180,000 of its school-age children with computer access.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Сподели- во Глобус

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Во денешен Глобус (број 14 од вторник, 24.07.2007 г.) има текст за Сподели знаење, Сподели кино и сето тоа што го работиме околу споделување, заедница, слободен софтвер и слободна култура. Глобус изгледа немаат веб сајт а?

2 коментари | проблем? | категорија: Култура