Инфо за funky

Корисник од:
5 февруари 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот funky (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Тебе...

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (silvija.blog.com.mk)

Ти припаѓам...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови