Инфо за freak

Корисник од:
22 ноември 2007
Пријавени статии:
27
Популарни:
7
Однос на популарност:
25%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот freak (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Подесен рок ... подесена нето тежина

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (on.net.mk)

Чисто сакав да го надополнам испраќачот на писмото, не само што кој и да е ги наштимал датумите, ја наштимал и тежината исто така ... до кога бре!

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Пипер phone

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.365.com.mk)

Нов интересен концепт за мобилен телефон ... интересно иако малце ми е SF

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Почина првиот премиер на Република Македонија

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.a1.com.mk)

Никола Кљусев вчера си замина од овој свет.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Австралиски „Никола Тесла“

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (tesladownunder.com)

Не е македонска страна, но добив (електро) импулс да ја споделам. Типов се „игра“ со струја и со магнетни полиња и со штоуште не. Деца не го правете тоа дома (на пример делот каде што ја става раката во liquid nitrogen!).

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

До каде отиде технологијава

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (on.net.mk)

Една од најтешките сцени во филмот „Спасувајќи го војникот Рајан“ ... с*ичкана од тим кој брои 4-5 луѓе (да, да, севкупно)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дуплиран компјутер со UserFul

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (mislam.blogspot.com)

UserFul е канадска софтверска фирма која нуди комплетно решение за мултиплицирање од 2 до 10 корисници на едно куќиште (Desktop Multiplier). Се работи за специјално конфигуриран GNU/Linux систем на кој му се додаваат дополнителни монитори и USB мауси и тастатури.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Почетни чекори со Java

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.java.com.mk)

Увод во Јава за почетници (ова повеќе му доаѓа како тест бидејќи сега го имплементирав копчето од kajmakot :))

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија