Инфо за freak

Корисник од:
22 ноември 2007
Пријавени статии:
27
Популарни:
7
Однос на популарност:
25%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот freak (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Неоддоливо привлечно.

пријавена пред 7 месеци, 1 седмица. (www.gorg.com.mk)

Не, сериозен сум, дизајнеров на сајтот работи за Google.

4 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Google building 3D hardware boost into Chrome

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (news.cnet.com)

... да ... на англиски е

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Незнам дали да оди во забава или технологија ... :)

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (www.bomomo.com)

Пробајте ги понудените алатки, интересни се

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Основи на 2D графика во Java

пријавена пред 8 месеци, 3 седмици. (www.java.com.mk)

JAVA 2D е множество од класи кои можат да се искористат за создавање високо квалитетна графика. Тука се вклучени особини како геометриски трансформации, елиминирање на груби рабови (antialiasing), alpha compositioning, процесирање на слики итн.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Неможев да оддолеам ...

пријавена пред 1 година. (www.pocnuva.com)

... а да не го пријавам ова

3 коментари | проблем? | категорија: Култура

Наредно нешто што ќе си купи Гугл ...

пријавена пред 1 година, 1 месец. (tineye.com)

...најверојатно, инаку: TinEye is a reverse image search engine. You can submit an image to TinEye to find out where it came from, how it is being used, if modified versions of the image exist, or to find higher resolution versions. TinEye is the first image search engine on the web to use image ide

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Полицајци не плакале патарина

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.vreme.com.mk)

Четириесет и пет возачи на наплатните рампи во Глумово, Романовце и во Петровец се казнети за неплаќање патарина и за злоупотреба на службените легитимации.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

21 век

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (trajcov.blog.com.mk)

Да, ние во Македонија сме за никаде. Незнаеме едни избори како што треба да одржиме. Срам да ни е. Албанците ги тероризираме а они за возврат ни ги убиваат членовите на безбедносните единици. Не е важно кои, одмазда е одмазда.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Брутална скриена камера ...

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.srkaj.com)

неѕнам дали се свртело ова ... не ќе да е ново, мене ми беше ... две букви за коментар: ПМ

6 коментари | проблем? | категорија: Забава

Свенерик доаѓа во Македонија

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (bujinkan.org.mk)

Големиот нинџа мајстор шихан Svenerik Bogsate на семинар во Македонија

2 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Србиве нешто не не поштуваат :)

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (forum.bgdcafe.com)

Еве кај не коментираат и не крштеваат комшииве серверни

8 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Нешто како Кајмакот, ама овде страниците се "пријавуваат"од страна...

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.nabu.com.mk)

... на алгоритми ... или мене ми се чини така

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Иако не македонска страна, но БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ!

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.cia.gov)

Се кладам дека барем 30% од информациите (иако се генерални) не сте ги знаеле!

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Сешто

10 најчести грешки при програмирање во Јава

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.java.com.mk)

Интересен напис

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Java Desktop за почетници

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (java.com.mk)

еден jump-start за десктоп апликации користејќи JAVA

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Алатка за да си го истестирате сајтот ...

пријавена пред 2 години, 1 месец. (tools.pingdom.com)

... или сајтот на некој друг па после да го критикувате. Посебно интересно за веб девелопери (и блогери) бидејќи дава убава слика за што се се вчитува при барањето на страната од интернет прелистувачот. И веднаш критика до ОнНет имајте бре усул, старто вчитување од 660 KB е подоста ;)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Жени! Заштитете се!

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.bujinkan.org.mk)

Интересно, Буџинкан организира работилница за одбрана на жени од насилници

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Насмеј се, те сликаат

пријавена пред 2 години, 1 месец. (vest.com.mk)

Ова не го знаев, но ете, конечно и кај нас снимање на сообраќајниот прекршок за после да нема, ама јас не, тоа ти ме местиш итн.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Сајт за Македонската амбасада во Лондон

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (on.net.mk)

еден збор: СРАМОТА!

14 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Холограмската техлогија полека навлегува во секојдневието

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (kajgana.com)

За почеток во Јапонија (а каде на друго место) ... освен ако не е монтажа .. се сомневам, но сепак ...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија