Инфо за fidanovska

Корисник од:
15 април 2007
Пријавени статии:
22
Популарни:
9
Однос на популарност:
40%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот fidanovska (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Атеистот и Господ... и љубовта

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

Посакувам никогаш да не отидев на училиште, никогаш да немав час по биологија и физика и НИКОГАШ да не го видев последното издишување на дедо ми пред мене.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

moeto maalo, malite luge i jas

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

_

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто