Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Слатки наши бубатори…

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Е најпрвин, ова се дечковци на иднината(т.е имаат иднина која барем е со исклучоци за да не биде обезбедена од мама и тато).Бубаторите се првите у маало кој добивале персонален сметач, ги пресметале варијаблите за целокупниот нивен друштвен живот...

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Никој како Дани

пријавена од jofe пред 1 година, 7 месеци. (zsdane.com.mk)

Даниела Димитровска - Дани со песната „Никој како ти“ е победникот на третата фестивалска (поп) вечер на „Охрид Фест - Охридски Трубадури 2008“ и добитникот на наградата од 50.000 денари.

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Што ли да гледам

пријавена од ribaro пред 1 година, 7 месеци. (komunikacii.net)

Со ТВ Миравци против конкуренцијата на светско ниво?

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Категорија на скопски фраери….Хмммм

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Најпрвин би сакала да се извинам што нема да ја опфатам целокупната машка популација,затоа што не би сакала да шпекулирам… Не секирајте, и овде има доволен материјал за обработка!!! Ветувам!!

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Откако го проследивме “големиот“ успех на спортистите...

пријавена од fidanovska пред 1 година, 7 месеци. (tocka.com.mk)

Нешто навистина убаво...

2 коментари | проблем? | категорија: Култура

Почина Исак Хејс

пријавена од Scorponok пред 1 година, 8 месеци. (crapwerk.blogspot.com)

Американската соул легенда чијшто глас го позајмуваше на Шеф од South Park, почина денес на 65 годишна возраст.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Вести

Гратис гушкање

пријавена од Acid пред 1 година, 8 месеци. (www.kajgana.com)

Македонија се придружи на земјите кои веќе одамна имаат улични гушкачи. Погледнете го видеото. Започнува типично балкански, со недоверба кон гушкачите, за потоа и цели фамилии да се приклучат на гушкањето. Да не ти се верува :)

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Каде живеам?

пријавена од mitko пред 1 година, 8 месеци. (blog.gemidjy.info)

“Живеам во земја полна со необразовани националисти, неонацисти и антипацифисти.“

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Што не прави дрогата...

пријавена од Lavot пред 1 година, 8 месеци. (www.taratur.com)

Деца, пред следниот пат да посакате да ’кркнете’ нешто, потсетете се на момичкава. :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Албанците (не) се криви за сè

пријавена од strumjan пред 1 година, 9 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

Сакам на сите мои Македонци сограѓани и пријатели, да им препорачам да го пронајдат во себе Албанецот и конечно да почнат да размислуваат како што ТРЕБА и МОРА.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Повик за хуманост

пријавена од dasaf пред 1 година, 9 месеци. (maknba.com.mk)

Енко, уредникот на макнба.ком.мк има потреба од крв...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Tip of the day

пријавена од fidanovska пред 1 година, 9 месеци. (blog.gemidjy.info)

"Once you swap, you can upload the CD onto your computer and add it to your MP3 player."

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Секоја чест

пријавена од dasaf пред 1 година, 9 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Имав одлично мислење за Рошин и до сега. Сега веќе сум уверен дека не грешам.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Младешкиот дух, сонце, вода плажа…

пријавена од icko пред 1 година, 10 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

овриена крв, дух кој само во овој период од животот може да се поседува, бунтовност, борба за правда, - сонце, вода, плажа, планина, алкохол, секс, дрога и Rock & Roll… Ах, толку многу динамика ни нуди овој живот, толку многу случувања кои мораат да се искористат и не смее ништо да се пропушти...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Почетни чекори со Java

пријавена од freak пред 2 години, 3 месеци. (www.java.com.mk)

Увод во Јава за почетници (ова повеќе му доаѓа како тест бидејќи сега го имплементирав копчето од kajmakot :))

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија