Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Топ 10 знаци дека си закоравен христијанин

пријавена од глиша пред 1 година, 6 месеци. (mislam.blogspot.com)

Топ 10 знаци дека си закоравен христијанин.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Купувам Ф4 копче (тастер)

пријавена од ta4ka пред 1 година, 6 месеци. (reklama.com.mk)

Си гледам огласи, кога што да видам нов бисер. :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Бесплатни СМС кон сите мрежи во Македонија

пријавена од jucfaca пред 1 година, 6 месеци. (www.bluezone.com.mk)

Ова е навистина супер сајт.Има можност за испраќање на бесплатни СМС пораки кон сите мрежи во Македонија,а згора на тоа и прекрасен портал и многу начини за заработка и забава. Едиствен сајт кој е максимално транспарентен во однос на условите за употреба и приватноста,а има и валидна http заштита

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Урбана мафија снимена и објавена на YouTube

пријавена од GoodBytes пред 1 година, 6 месеци. (komunikacii.net)

Сеад на блогот Комуникации ги пренесува видео клиповите објавени на YouTube кои тајно ги снимиле изиграните сопственици на земјиштето во општината Центар. Во „игра“ се градоначалници и министри, инспектори и други јавни службеници. Случајот смрди на корупција и урбана мафија и вреди да се разгласи.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Голема работа, Канал 103

пријавена од kotle пред 1 година, 6 месеци. (golemarabota.iborn.net)

блог со подкасти

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Ела, баба да го буби ноџето!

пријавена од ribaro пред 1 година, 6 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Кога малото дете ќе си го превитка прстето, бабата панично од фотељата извикува „ела баба да го буби ноџето да му помине“. А кога Грујо ќе се сопне...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Од теренот

пријавена од jpetrov пред 1 година, 7 месеци. (www.utrinski.com.mk)

„Програмата според која работат компјутерите е ’линукс‘, но него не го познаваат ни наставниците, а ни учениците кои им дозволуваме да сурфаат на Интернет колку за да не стојат мртви машините.“

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

И Итлер сакал да биде некој, ама кај е сега?

пријавена од pero пред 1 година, 7 месеци. (bp1.blogger.com)

После инспиративниот (наци-говор), Груевски е виден во своите одаи, како го пробува својот најнов одор.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

A1 Немирна

пријавена од pero пред 1 година, 7 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Како медиумите ги гнасат нештата...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Дамка на сјајот на Хромот

пријавена од vordan пред 1 година, 7 месеци. (www.theregister.co.uk)

Според лиценцата за користење на Google Chrome, вие на Гугл му ги отстапувате сите права за користење на било ккаков материјал кој ќе го прикажете или испратите преку „Гугл Хром“. Дури и оној кој припаѓа на вашите вработувачи... [текстот е на англиски]

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Вероучение не е за нас

пријавена од jpetrov пред 1 година, 7 месеци. (mislam.blogspot.com)

„воведувањето веронаука во јавното образование значи силување на базичните принципи врз кои стојат науката и образованието, особено на методите за доаѓање до научни вистини“

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Наука

Порно антика

пријавена од Lavot пред 1 година, 7 месеци. (www.taratur.com)

Луѓето отсекогаш биле опседнати со сексот, а во недостиг на порно сајтови, филмови за возрасни, магазини и тн. си правеле парички, вазни, скулптури и на нив слични артефакти. - И таму се забележуваат ’жанрови’ - орален, тројка, оргија, а нормално за нашите јужни соседи има и геј :)

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

И Србите за Букарски

пријавена од bukarski пред 1 година, 7 месеци. (kisobranblog.com)

Есеј за состојбата на македонската книжевност и култура на српскиот книжевен блог “Кишобран“ под наслов Književnost u Makedoniji

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

Следење на блогови и сајтови од Dashboard-от на Blogger.com

пријавена од Scorponok пред 1 година, 7 месеци. (crapwerk.blogspot.com)

Од денес оваа опција е достапна на сите корисници на Blogger.com.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Албанците за Букарски

пријавена од Spartak пред 1 година, 7 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

Секого подржувам да успее во животот така да се надевам дека Буки и во Албанија ќе издаде книга и од тоа ќе има финансиска корист.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура