Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Новaтa состојбa со компјутерите во ОСУ „Мирко Милески“

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 5 месеци. (edubuntumk.blogspot.com)

.... е срање

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Забеганција :)))

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (on.net.mk)

Дали сум првиот што ја пријавува? Хух.. супер, изгледа дека сум! :)))) Наградно прашање - дали ова ќе се појави на taratur.com.mk?

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Победник на Макфест е... Leopard!

пријавена од strumjan пред 1 година, 6 месеци. (pablisher.lugola.net)

Што не верувате? Платено е де :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Дај бе една цигара...

пријавена од Арангел пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

Господ здравје да ти даи.. :)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

www.on.net.mk sucks

пријавена од gemidjy пред 1 година, 6 месеци. (on.net.mk)

Единствениот шампионат во кој Трендо не би сакал детето да му е шампион.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Зошто нема ваков македоснки сајт?

пријавена од новица пред 1 година, 6 месеци. (www.kosovothanksyou.com)

Зошто нема македонски сајт со информации за државите што ја признаваат Македонија под уставно име? Држава е Косово, нема лабаво.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Домакински форум

пријавена од fidanovska пред 1 година, 6 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

Се бараат доброволци за да креираат нов форум на тема "Домакинки", а исто така апел до млекарите на своите амбалажи да постават линкови и упатства за употреба :)

5 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Бидна Манаки протестот во Скопје

пријавена од molika пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

Протест кој пред се` ја отсликува граѓанската иницијатива, протест кој покажува каде е македонскиот граѓанин во поглед на свесноста за сопственото.Протест кој го отсликува самоволието на оние кои се на функција, протест кој покрена многу прашања за кои ниту една партија немаше смелост да ги покрени.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Новинарите се лешинари

пријавена од sead93 пред 1 година, 6 месеци. (www.makfax.com.mk)

Советот за радиодифузија најостро реагира поради крајно неетичкиот медиумски третман на грозоморниот настан во кочанското село Оризари, емитуван во ударните вести на сите национални медиуми.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Петиција за Манаки

пријавена од vikt0r пред 1 година, 6 месеци. (www.petitiononline.com)

Браво за http://www.konzuli.com

10 коментари | проблем? | категорија: Вести

Неодоливи слатки

пријавена од Lavot пред 1 година, 6 месеци. (www.taratur.com)

..очигледно се работи за реномирана слаткарница со многу муштерии, кои не потпаѓаат под пропагандите на злите сили и не се согласуваат со вакви монтирани процеси...

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Турбо-фолкот не е кич

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 6 месеци. (komunikacii.net)

Се наоѓа уште подолу од кичот, затоа што кичот барем се обидува да претставува уметност.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Манаки назад во Битола.. бла бла бла...

пријавена од fidanovska пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Бидејќи ова е нешто со што тотално се согласувам, а немам толку голема посетеност на мојот блог да го линкувам, го “лепам“ овде! ;)

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Манаки Скандал

пријавена од Persey пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

По проекцијата на филмот „Другата Болејн сестра“ на излегувањето, публиката имаше прилика да ја види идилата со дождот повторно, но пред вратите, да види и млади луѓе кои во рацете држеа транспарентни на кои беа испишани пораки за промена на идејата за префрлување на дел од фестивалот во Скопје.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Крајот на уметничката и музичка генерација на СФРЈ

пријавена од новица пред 1 година, 6 месеци. (utrinski.com.mk)

Еден емотивен текст за судбината на генерацијата уметници кои растеле во најдоброто време на СФРЈ и умреле во периодот на војни и транзиција.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура