Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

@ Cisco Expo 2008

пријавена од Damjaan пред 1 година, 4 месеци. (it.com.mk)

Како еден од лидерите во бизнисот на мрежна технологија, присуството на Cisco Systems во Македонија покажува дека во оваа земја користењето на најновата технологија во секојдневната работа може да стане блиска иднина. Текст + Видеа од конференцијата

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Хрватско апсење на фесјбукаши... (на англиски)

пријавена од новица пред 1 година, 4 месеци. (www.allfacebook.com)

Ќе нѐ стигне ли и нас?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ги знаат ли по дома средношколциве дека им се оди на училиште?

пријавена од глиша пред 1 година, 4 месеци. (spic.com.mk)

„Кога би бил родител на тинејџер сериозно би се загрижил, затоа што далеку од природата на децата е да сакаат настава.“

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Гори, гори...

пријавена од vikt0r пред 1 година, 4 месеци. (www.youtube.com)

Телевизија Орбис Битола.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ставот на Калиопи не може никој да го плати

пријавена од strajkoski пред 1 година, 4 месеци. (vest.com.mk)

Вистинските sвезди имааат и одговорност јасно и гласно да го кажат своето мислење, јавно да го изнесат својот став и да го споделат со својот народ.

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Папата во Охрид

пријавена од fidanovska пред 1 година, 4 месеци. (www.makfax.com.mk)

Барам соба за изнајмување околу Св. Софија во Охрид... за некаде околу 2013 година.

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Окта - туристичка дестинација

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (www.oktavillagetravel.com)

... Нуди специјален попуст за валентиново, сафари разгледување...

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

На што се палат тинејџерите?

пријавена од Igorce пред 1 година, 4 месеци. (zdravo.com.mk)

Децата чии родители растеа со рокенрол, сега созреваат со турбофолк и сапуници. Нашите најмили уште неизживеани бегаат од стварноста, а со тоа и го губат индивидуалитетот и лесно се претопуваат во толпата поклоници на „врвните уметнички квалитети“

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Луѓето во мојата земја, тоа не е Груевски!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (blog.gemidjy.info)

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα, δεν είναι Μπακογιάννη!

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

КРИМИНАЛ на годината

пријавена од Sasko пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Како криминалците од АМСМ си го приватизираа имотот на граѓаните? Како сега си ги присвоија и Испитните центри во Македонија? И зошто никој од МВР нисхто не презема, зошто не ги стват во ИДРИЗОВО???

12 коментари | проблем? | категорија: Политика

Бивш трансексуалец, бивш робијаш, бивш ХИВ позитивен...

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (i36.tinypic.com)

...а сега - гласник во името на бога! Дојдете, видете и примете чудо од божји раце! :)))))

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

На македонското интернет поднебје 12773 регистрирани домени

пријавена од глиша пред 1 година, 5 месеци. (isengard.unet.com.mk)

Од јавно достапните податоци на Марнет и неколку сприптички за проверка на днс/веб серверите направив анализа на регистираните .мк домени до 23.10.2008 година.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Искрени реклами

пријавена од sead93 пред 1 година, 5 месеци. (www.365.com.mk)

Искреноста не е клучниот дел на маркетингот. Се прашувате како ќе изгледаа рекламите ако ја рекламираа вистината?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Македонскиот Питер

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (i38.tinypic.com)

еве нешто шо забележав.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Берово - место за душевен мир

пријавена од ukion пред 1 година, 5 месеци. (www.patuvanja.info)

Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојствотот и природата кои во Македонија ги има во избилство, испланирајте викенд на Беровско езеро.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура