Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Исто

пријавена од gemidjy пред 1 година, 3 месеци. (pablisher.lugola.net)

„Прашањето ми е, што прават другите луѓе во оваа држава? Дали читаат книги? Дали гледаат филмови? Дали работат на сопствената едукација? Дали имаат претстава како е да се помине Нова година без петарди?“ -- Од-лич-но!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Фајнаншл Тајмс за креа(турата) на Милчо

пријавена од jpetrov пред 1 година, 3 месеци. (www.ft.com)

...discourage that rather bad national brand advertising that pollutes TV screens around the world. As a result, I hope ... Macedonia will go away and rethink how it really wants to sell itself to the world rather than running 30-second spots that send children running to their mothers.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

ВМРО-ДПМНЕ ги повлече тужбите за клевета против новинарите

пријавена од dime пред 1 година, 3 месеци. (www.a1.com.mk)

Истовремено, сакаме да се знае дека секаде каде што ќе се најдат факти и докази за непрофесионално, неправилно и неодговорно однесување на кој било политичар ги охрабруваме новинарите да бидат безмилосни во нападите“, изјави Димовски. Моронов заборави да погледне 17 години позади него.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Досие Именденска б.б.

пријавена од kotle пред 1 година, 3 месеци. (www.youtube.com)

Видео запис од катакомбите на Именденска бб

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Томиќ revived

пријавена од pero пред 1 година, 3 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Ова пак ќе му го посветам на мојот драг пријател Вордан. Вордане, не ја бива работата, ќе литаме ли од земјава. :) потпис: македонски лав и патриот :)))))

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Послушна "иднина"

пријавена од zabrcanec пред 1 година, 3 месеци. (golemataslika.crnaovca.mk)

Кратки видео елаборати за проблемот на македонската младина наречен полтронство, послушност, корумпираност, умилкување...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА СО БУГАРСКИ ПАСОШИ БЕГА ЗА ЕВРОПА

пријавена од chitatelkata пред 1 година, 3 месеци. (www.vest.com.mk)

Една страшна работа што ни се случува а ништо не се превзема тоа да се спречи или пак да се претвори во корист за народот и државата.

20 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Отпор 2009

пријавена од јован пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

„Ќе ни велат „ти си шизофреник, ќе имаш црвена рецепта, ти си пијаница, нема пиво после 7, ти искажа клевета, одиш во затвор“ и ние само ќе голтаме.“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Колку чинат рекламите?

пријавена од strajkoski пред 1 година, 3 месеци. (mislam.blogspot.com)

Заедно со обидот тивко да се десекуларизира државата преку веро-наука и градење нови религиозни објекти, криењето на сумата од буџетските пари кои се трошат на реклами е најголемата црна точка на работењето на владата на Никола Груевски.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

СОЊА НИКОЛОВСКА ОД ТАТ ПОВТОРНО ИЗМАМИ БИТОЛЧАНИ

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (www.sitel.com.mk)

Ја би да и дадат награда, а за измамените затвор. Виртуоз е женава нема што :)

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Каде е македонскиот Мајкл Мур?

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

„Замислувам филм за смртта на работникот во Макстил и истрагата, за големиот шестотонски транспорт и паднатите мостови, куршлусот со ракометното првенство, патувањата за Пекинг со количка и точак, скриените археолошки артефакти, за мистериозната 2001...“

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Google Chrome излезе од бета

пријавена од gocem пред 1 година, 3 месеци. (googleblog.blogspot.com)

Google тукушто ја објави верзијата 1.0 од интернет прелистувачот Chrome. Тој нема претрпено посериозни измени во однос на последната бета (0.4xxx). Сепак од денес Google Chrome влегува во официјалната игра.

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

За мали лаптопи, големи 10 млн. евра

пријавена од глиша пред 1 година, 3 месеци. (utrinski.com.mk)

Владата набавува 75 илјади мали лаптопи во вредност од над 10 милиони евра, кои се очекува учениците да ги добијат најдоцна до крајот на учебната година.

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

markovski kristijan

пријавена од kikomarkovski пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

emisiite vi se mnogy ybavi

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Најново од владата

пријавена од strumjan пред 1 година, 4 месеци. (kiberkotle.net)

КиберКотле ексклузивно дознава… Владата од идната година ќе ги почасти своите граѓани со ново министерство за семејство и родостопанство.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава