Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот fidanovska, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Исповед на еден пират што има режач

пријавена од глиша пред 2 години, 4 месеци. (on.net.mk)

Писмо на некој тип од Штип на кој му заплениле компјутер пошто имал режач на него. (note to МВР: И јас имам режач)

8 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Судбината на девојчето од виетнамскиот напалм

пријавена од Lavot пред 2 години, 4 месеци. (www.taratur.com)

Фотографијата од виетнамскиот фотограф Ник Ут за која доби Пулицерова награда е една од најпознатите светски новински фотографии која во голема мера влијаеше врз ставот на Американците кон војната во Виетнам...

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Време на хенџови

пријавена од ribaro пред 2 години, 5 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

„Испаѓа како ние да немаме ништо свое и постојано копираме од светските веќе востановени културни трејд-марки со кои сакаме да се ставиме на исто рамниште.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Наука

Поклонение за Тоше

пријавена од bukarski пред 2 години, 5 месеци. (crticka.blogspot.com)

Тоше е working class hero со аристократски манири, Тоше е неприкосновен гениј чија една единствена и несовладивлива аргументација е племенитоста, Тоше е принц чија сјајна наметка не можат накратко да ја подржат а камоли поносат оние последни кутри скоро “мохикански“ монарси на планетата Земја.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Пост на Perez Hilton за Тоше

пријавена од fidanovska пред 2 години, 5 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

не сакам да се повторувам со се што е напишано до сега, ама сакав да го споделам моментот кога Америка на големо, за жал прекасно, се запозна со ликот и делото на Тоше.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Зошто ваучерите за компјутери се штетни за младите?

пријавена од gemidjy пред 2 години, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

Накратко, моето мислење зошто ваучерите се штетни за апсолвентите во нашата земја. Зошто не треба да ја прифатиме иницијативата и зошто треба да побараме пореална и поблагородна иницијатива. Пр: Интернет на цела територија на РМ.

8 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Легална педофилија

пријавена од thaCaspeR пред 2 години, 6 месеци. (tepajvreme.info)

Се одржа некој си избор на лепотици и лепотани…

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

И Џизс клеца

пријавена од fidanovska пред 2 години, 7 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

Први на удар се американците

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Атеистот и Господ... и љубовта

пријавена од fidanovska пред 2 години, 7 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

Посакувам никогаш да не отидев на училиште, никогаш да немав час по биологија и физика и НИКОГАШ да не го видев последното издишување на дедо ми пред мене.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Животот е педер

пријавена од Vnuce пред 2 години, 11 месеци. (www.pulitzer.org)

Потресна (повторувам: потресна) фото сторија за една самохрана мајка и нејзиниот 10 годишен син кој ја губи битката со ракот. Репортажата добива Пулицерова награда за 2007-ма година, мајката завршува носејќи го ковчегот на малиот Дерек. (дрпнато до он.нет)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

moeto maalo, malite luge i jas

пријавена од fidanovska пред 2 години, 12 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

_

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто