Инфо за femgerila

Корисник од:
17 мај 2007
Пријавени статии:
27
Популарни:
17
Однос на популарност:
62%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот femgerila (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мишн акомплишд...Нат!

пријавена пред 1 година. (okno.mk)

Изборните резултати се токму тоа – луда комбинација од холограми во трка за најуспешно матење на реалноста пред македонските гласачи.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Нова виртуелна собирална или соблекувална ;)

пријавена пред 1 година. (www.okno.mk)

Нов портал којшто има намера да се етаблира во македонскиот виртуелен терен како виор кој минува над буниште и зад себе остава склопен и пицнат џамбо-џет, до најмало штрафче.

10 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Г-точката- аларм за задолжително сексуално образование во партиите

пријавена пред 1 година, 1 месец. (femgerila.crnaovca.mk)

Драга Марина, Ти пишувам како твоја сограѓанка која е загрижена за сексуалната неедуцинарост на дел од младината во нашата држава која себеси се нарекува- унија на млади сили на вмро-дпмне. Маринче, пред целата македонска јавност, ти, во името на унијата на млади сили, го запраша професорот Фрчков

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Влегување во македонската салата...политички и медиумски бубањ

пријавена пред 1 година, 1 месец. (femgerila.crnaovca.mk)

Браќа и сестри Македонци сг Феми ќе обзнани вистину. За политичаре, новинаре, интелектуалце и остала ретард багра. Ма исповед бре.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

За Абортусот

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Мислам дека е крајно време да го промениме светогледот отаде нацијата и идентитетот и жената да се ослободи од вековната икона на чуварка на нацијата и машина за репродукција. Сакам децата да бидат сакани, но и посакувани, женските тела неколонизирани и автономни, а националистичките пароли и инстан

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Иронија од рукав

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (shakespeare.blog.com.mk)

У цивилизација - дифузни и неповрзани сексуалности, у село си добиваат една фина хомогеност, смисла, линија, хиерархија. Све се уклапа.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Eеее-влада

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Е сеа исто така сексот го одврзуваш од гениталии и го монтираш на дискурс. Типкај, типкај, пишуј, пишуј, а оргазамот пак можеш да го стигнеш. Сфаќате ли сеа дека ние уствари под водство на владата се ебеме ем христијански, ем сигурно ем интелектуално.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Новите 2008

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Дозгулпмус!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Мирен протест

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Со почеток од 20 часот на плоштадот Македонија во Скопје ќе се одржи мирен протест, организиран од група граѓани, како поддршка на револтот на грчкиот народ. На протестот се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои сеуште веруваат во моќта на обичниот човек.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Солидарност!

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

И во Грција како и кај нас во еден момент стана јасно оти луѓето не емигрираат од држата туку државата емигрира од луѓето.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Кога точно станавме ДОВОЛНО ДОБРИ?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Одговор на прозивките... Фемгерила, црната овца е нешто многу поралично од фемгерила која ја познававте. Со нови сили, нови сфаќања, нова енергија во виртуелните простори на нас, оние кои знаеме, многу добро знаеме дека никогаш, ама апсолутно никогаш, не сме биле ДОВОЛНО ДОБРИ.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Цензура или прифаќање на другоста

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (sinolicka.blog.com.mk)

Застрашувачки е и односот на медиумите и јавноста кон Другоста. Во една свежа животна приказна медиумите на мајка која има проблем со школувањето на детето со Даунов синдром и нудат да ја објават сторијата и да го привлечат вниманието на јавноста, истовремено обидувајќи се да ја заштитат (од јавнос

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Новинарски мршојаден говор

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

Семејната трагедија (смртта на сопругот и самоубиството на синот) како да не и` беше доволна на оваа кутра жена. А неее. Тука се нашите новинари да и` го загорчат она преостанато време што ние го нарекуваме живот.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Машина за преименување

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (renamingmachine.blogspot.com)

Промената на имињата во историската пракса вообичаено се перципира како прв чекор кон апропријација или бришење на извесен национален, културен или личен идентитет, но...

4 коментари | проблем? | категорија: Култура

Фустани во плакарот

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

Две можни читања на фамозниот рекламен спот на Шекеринска. Јунак-политика или излез од плакарот? Родово сензибилизирано толкување на рекламата.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

ИЗГЛАДНЕТИ ЌЕРКИ

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (rodvood.blog.com.mk)

Фантазмагорични телесни икони и жени од крв и месо кои ги ловат...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Протести против новиот закон за дроги

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (tunic.blog.com.mk)

Нишо, ќе се протестира...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Петиција за Ирак

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Читај, потпиши и ич не му ја мисли :)

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

посно/масно

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (kitchenchicken.blogspot.com)

Бонус Актив герила во акција против невидливите (???) маснотии.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Хартиени пеперутки

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (lolita.blog.com.mk)

Велат дека ампутираните делови на телото се чувствуваат и понатаму, којзнае што станува со деловите душа.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура