Инфо за eclipsemk

Корисник од:
22 мај 2008
Пријавени статии:
5
Популарни:
1
Однос на популарност:
20%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот eclipsemk (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Онлајн лекции по македонски јазик за странци

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (travel2macedonia.com.mk)

Краток курс по македонски јазик за странци, воглавно наменет за потенцијални странски туристи.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Патувајте во Македонија, нов портал за туристи

пријавена пред 12 месеци. (it.com.mk)

Travel2Macedonia е нов портал наменет за туристи кои сакаат да ја посетат Македонија. Располага со голем број на информации кои би биле интересни за туристи, брз курс за македонски јазик, интерактивна Google мапа и закони за странци, патишта, музеи, сместувања... кои лесно се наоѓаат на овој портал.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Холографите на Стар и Трек во изборните штабови

пријавена пред 1 година. (www.a1.com.mk)

Холографите на Стар и Трек во изборните штабови Во потрага по податоци како се подготвуваат претседателските кандидати за претстојните избори, Фрчкоски и Иванов, Томче и Џака од мисија во иднината со најновите информации.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Промена на collation на сите табели/колони во MySQL

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (blog.vision4web.net)

Мала PHP скрипта која прави промена на collation на сите табели/колони во MySQL за само неколку секунди.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Windows XP (32bit) драјвери за Toshiba Satellite L300-110

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (blog.vision4web.net)

За сите кои сакаат да инсталираат Windows XP на своите Toshiba L300-110 направивме колекција на драјвери кои одлично функционираат на овој оперативен систем. Toshiba не нуди официјални Windows XP драјвери за овој лаптоп, но ние се потрудивме да ги најдеме и да го собереме во еден пакет.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија