Инфо за drugarce

Корисник од:
13 декември 2007
Пријавени статии:
30
Популарни:
9
Однос на популарност:
30%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот drugarce (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Кој е Хунза Први во Македонија?

пријавена пред 1 година, 1 месец. (novamakedonija.com.mk)

Фрчковски е „единствениот кој, според тврдења на негови блиски, е заслужен за тоа што Хунзите стапнале во Македонија“

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Планински и манастирски туризам во општина Чашка

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.dnevnik.com.mk)

Минатата година во овој регион во централна Македонија престојувале 6.200 посетители со реализирани 20.000 ноќевања ... ... можеби и ниската цена за престој во домовите од по 100 денари за ноќ е мамката што уште повеќе ги привлекува гостите

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Поврзани вести околу Фрчковски :)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (img89.imageshack.us)

Случајно или не, Фрчковски е групиран со вести поврзани за јужниот сосед :)

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Боледувањата проблем за софтверот на УЈП

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Македонија - земја на информатичари! Хајлјат на сторијата, „доколку има само една грешка кај еден вработен, никој од фирмата нема да може да земе плата“. И можам да замислам што ќе се случи со фирмите со голем број вработени каде во овој период е нормално да има барем некој на боледување

22 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Македонски нинџи

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (vecer.com.mk)

Правите нинџи обично не можеш да ги видиш ама изгледа на овие нашите нинџи не им кажале за тоа :)

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Колку ќе чини владината кампања за абортус дознајте во 2011-та

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Жално е што за да ја дознаат сумата што се трошела во 2007 година граѓаните мораа да чекаат до 2009 година. Уште пожално е што мораше да се чека Државниот завод за ревизија да врши контрола на финансиските сметки на Владата за граѓаните да чујат колку од нивните пари се трошеле на рекламни кампањи.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Лалињата од 1636

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Сите лекции што треба да ги знае нашата генерација за бумот и неговите фази, за деривативите, хипотеките и шпекулациите, се содржани во приказната за лалињата од 1636 година. Приказна од која, за жал на денешните генерации, лекциите очигледно не се научени

2 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Македонската химна среде Солун

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.on.net.mk)

Дали морските бранови даваат некаков посебен шмек или едноставно е до тамошната клима, ама македонската химна звучи некако посебно пријатно кога се слуша сред - Солун. Честитки за победата на Рико.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Панама е грчка република

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Писмо од Ангел Иванов по повод „Панама се пишмани за уставното име“, „Дневник“, 24 јули

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Муфлон силувал овци и и избегал на полицијата

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Професионално новинарско известување :-)) „Италијанскиот полицаец Ералдо Минети морал да интервенира и да го запре бруталното масовно силување врз стадо овци од муфлон“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава