Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот drugarce, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Попе, грев ли е да гласам за Селмани?

пријавена од drugarce пред 1 година. (www.dnevnik.com.mk)

Попе, грев ли е да гласам за Селмани? Вакво прашање деновиве неколкупати му било поставувано на свештеник на МПЦ во Неготино од неговите сограѓани. А одговорот бил:

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Избори 2009....ама нема избор

пријавена од ivance5 пред 1 година. (ivance5.blogspot.com)

За новиве избори и само лично мислење колку сите кандидати (не)чинат

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Глобален успех на Broker Inc.

пријавена од dasaf пред 1 година. (www.broker.com.mk)

Македонската компанија Broker Inc. со својот проект за финансиска платформа наречен Finex Pro, го освои второто место на глобалниот натпревар „Youth 2 Innovation“. Само три проекти, во конкуренција на натпреварувачи од земјите во Европа и централна Азија, беа избрани како победници на натпреварот.

3 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Бизнис

За едно ангелче

пријавена од nadezna пред 1 година. (donacii.blog.com.mk)

Пак со цел собирање помош....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Кај сте бе ВМРО-вци?

пријавена од jofe пред 1 година. (www.youtube.com)

Фрчко воспоставува политички дијалог на негов начин. Јако жими све :)

13 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Сешто

Избори 2009 во тек е анализа на користењето на интернет во кампањите

пријавена од razvigor пред 1 година. (razvigor.blog.com.mk)

Кои од многуте веб-сајтови, блогови и слично на кандидатите за политички функции се „вистински“ (официјални) и под реална контрола на кандидатите? И зошто партиите не ставаат линкови? Клучни прашања во процесот на анализа на користењето на интернет во рамки на предизборната кампања.

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Бугарска пропаганда на македонска телевизија

пријавена од zborovi пред 1 година. (zborovi.info)

Бугарската пропаганда стигна на македонска телевизија........ Дали е само случајност или има нешто повеќе. Почнува да ме боли глава. Не верувам во случајности. Ми доаѓа да викам. Македонијааааааааааааа….. разбуди сееееееееееееееееееееее!

24 коментари | проблем? | категорија: Политика

Признавам, Бугарин сум и дајте ми лична карта!

пријавена од drugarce пред 1 година. (novamakedonija.com.mk)

Новинари од Нова Македонија објаснуваат како оди процесот за добивање бугарска лична карта. Се што треба се 200 евра и изјава дека ти и твоите дома (вклучувајќи ги баба и дедо) се бугари

16 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Зошто Мируше ги избегнува претседателските појадоци?

пријавена од jofe пред 1 година. (mojon.blog.com.mk)

Одговорот се наоѓа на само еден клик од вас...

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

МВР Pwned

пријавена од jpetrov пред 1 година. (www.a1.com.mk)

ако си мислите дека главната вест е забавна, чекајте само да го прочитате изговорот

8 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Харемски режими

пријавена од ribaro пред 1 година. (www.dnevnik.com.mk)

„Тие се проблемите со кои ќе се борат политичарите, моделите од кои се ужаснуваат мајките, страшила од приказните за деца, наши невидливи сограѓанки, замолчени суштества кои не се ниту жени, а уште помалку мажи, или помалку жени, а речиси никогаш човечки суштества.“

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Сешто

Вечер фатен во кражба, пак…

пријавена од darko156 пред 1 година. (komunikacii.net)

Смешно е што авторите на блоговите кај нас имаат поголема одговорност и степен на аргументираност од оние кои треба да се професионалци во јавниот комуникациски систем и кои живеат од тоа.

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Интернет страници достапни за слепи лица

пријавена од drugarce пред 1 година. (www.a1.com.mk)

Македонските весници, интернет страници и книги, ќе станат достапни за слепите лица. Новиот софтвер на кој работат професорите и студентите од Универзитетот ФОН, овозможува претворање на македонскиот текст во говор.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Македонски јазик на една од најгледаните емисии на грчката телевизија

пријавена од igorkrst пред 1 година. (www.kanal5.com.mk)

Да можев да ја најдам снимката, убаво ќе беше...

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Шпиц, колумни, колумнисти

пријавена од zborovi пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Колумната, поточно памфлетот наречен колумна од тинејџерката Благица Иванова (несреќно) започнува со цитат од Саган. Цитатот оди вака: „Ако сакаш да направиш пита од јаболка прво треба да го создадеш универзумот.“ Потоа авторката наведува дека за многумина ова било неразбирливо, парадоксално...

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто