Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот drugarce, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Академик Каневче: За Македонија е добро сама да гради нуклеарka

пријавена од drugarce пред 11 месеци, 2 седмици. (utrinski.com.mk)

„Националната стратегија за енергетика во моментов е во постапка во Министерството за економија, и верувам дека наскоро ќе биде разгледувана од Владата за потоа да се отвори јавна расправа“

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Менаџери и ...

пријавена од strumjan пред 11 месеци, 2 седмици. (mislam.blogspot.com)

Зарем не?!

2 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

Зајди, зајди јасно сонце пред медиумската дистопија

пријавена од bukarski пред 12 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

...за истрошениот концепт на “фашизмо“!

14 коментари | проблем? | категорија: Политика

Манифест на Македонскиот Конзервативизам

пријавена од bukarski пред 12 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

Кога “либералите“ и “левичарите“ го покажуваат своето грдо нетолерантно лице.

4 коментари | проблем? | категорија: Политика

Нов подвид на партиски војници

пријавена од zlochko пред 1 година. (www.netpress.com.mk)

Одлепувачи на плакати! :-)

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

You wouldn't download a car

пријавена од ta4ka пред 1 година. (ta4ka.blog.com.mk)

...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Абре Македонче

пријавена од jofe пред 1 година. (on.net.mk)

Опис... шо да ви опишвам... сам себе го убијал...

3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Вест: Претседателски и локални избори 2009

пријавена од gocem пред 1 година. (www.vest.com.mk)

Фотогалерија „Претседателски и локални избори 2009“.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Македонија барем на една листа е втора!!!

пријавена од новица пред 1 година. (blog.mozilla.com)

Firefox 58%.

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Технологија

Ех „Македонци, Македонци“

пријавена од Lavot пред 1 година. (www.taratur.com)

Македонски новинари и политичари ќе ја продадат душата и на ѓаволот, за да ја турнат моменталната власт. Во ред, разбираме политичка битка, избори, ама продажба на националните интереси?!?

36 коментари | проблем? | категорија: Политика

Синко, кревет

пријавена од darko156 пред 1 година. (mislam.blogspot.com)

- "Синкооо кревет" - а тој одговара: - "Не фала, имам стан!".

2 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Забава

„Доста веќе да се плашите...“

пријавена од zlochko пред 1 година. (www.youtube.com)

Видеото на кое Павлос Воскопулос на 10.03.2009 на грчка телевизија прозборе на македонски.

13 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Скриена Македноја-фотосесија на "Требениште"

пријавена од nadezna пред 1 година. (trebenishte.blog.com.mk)

Неописливо...

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

Романот „Пиреј“ преведен на англиски јазик

пријавена од strajkoski пред 1 година. (www.makfax.com.mk)

Од секогаш сум сметал дека за да му се објасни на светот кои сме ние Македонците, треба „Пиреј“ да се преведе на англиски и да се дели бесплатно :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Иванов Конквистадорот

пријавена од bukarski пред 1 година. (bukarski.blog.com.mk)

Се наоѓаме пред важен политичко-историски момент и тоа не е само обична фраза. Македонија избира претседателски кандидат за кој граѓаните треба да изградат свој став. Поготово луѓето кои делуваат на јавната сцена уште повеќе се должни од другите да го искажат своето мислење.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика