Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот drugarce, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

HPV вакцини??!

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

Лично искуство на Оксиморон: „Кога ги гледаш рекламите за бесплатна вакцинација кои непрестано вртат по телевизиите, добиваш впечаток дека тоа навистина е така. Но кога ќе се обидеш да добиеш повеќе информации за истото..."

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Како до работа во меѓународни организации и компании

пријавена од ribaro пред 1 година, 8 месеци. (anapejcinova.blog.com.mk)

Ана Пејчинова ги споделува своите искуства низ совети, линкови, препораки...

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Панама е грчка република

пријавена од drugarce пред 1 година, 8 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Писмо од Ангел Иванов по повод „Панама се пишмани за уставното име“, „Дневник“, 24 јули

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Марјан Ѓорѓиев пристигна во Кина!

пријавена од kocanitonight пред 1 година, 9 месеци. (www.kocanitonight.com)

Драги Македонци, Велосипедистот Марјан Ѓорѓиев од Кочани, кој на 10ти април оваа година со велосипед крена од Кочани за Пекинг, овие денови успешно пристигна во Кина.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Он и Она

пријавена од dasaf пред 1 година, 9 месеци. (izbegan.blog.com.mk)

„јако. имало уште јаки постови на блогерај :)“ - Shepard

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Муфлон силувал овци и и избегал на полицијата

пријавена од drugarce пред 2 години, 3 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Професионално новинарско известување :-)) „Италијанскиот полицаец Ералдо Минети морал да интервенира и да го запре бруталното масовно силување врз стадо овци од муфлон“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава