Инфо за drown

Корисник од:
18 април 2008
Пријавени статии:
5
Популарни:
1
Однос на популарност:
20%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот drown (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Семинар на LEVEL ONE и EQUIP + интервју со Олаф Штајнхен

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

На 24.04.2008 година во Скопје, во организација на DDC (Digital Data Communications) Macedonia се одржа семинар на кој беа презентирани најновите производи на Level One и Equip. Семинарот беше дел од DDC Training Program Roadshow, кој опфати земји од Балканот и Европа.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Предавање: Security Holes

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

"Пред некој ден имав интересно предавање од млад дечко од Србија што моментално работи за Сони Ериксон во одделот за security, па сакав со вас да споделам два нови методи што тој ни ги кажа, со кои се загрозуваат системи за безбедност."

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Интервју со Иво Ивановски

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

Во Декември, 2006 година, Владата го избра М-р Иво Ивановски за министер без ресор задолжен за развој на информатичкото општество во Македонија. Иво, кој е роден во Битола, има дипломирано на американскиот универзитет Охајо Стејт во 2000 година, а својата магистратура во насоката хардверски...

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Во слики: Fedora Core 8 инсталација

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

Статијава ќе ви прикажe како да инсталирате Fedora Linux Core 8 на вашиот компјутер. Во овој случај, јас ја инсталирам на виртуелна машина бидејќи веќе ја имам инсталирано на компјутерот. Постапката е целосно иста како и при инсталација на компјутер.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Пет совети за заштита на безжични мрежи

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (it.com.mk)

Со се поголемата застапеност на оваа технологија, бројот на задоволни луѓе од Wi-Fi драстично се зголемува. Се поголем е бројот на корисници на мобилни и безжични телефони, како и голем број на лаптоп компјутери со вградени безжични адаптери кои овозможуваат приклучок на интернет каде што има...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија