Инфо за dino

Корисник од:
15 април 2008
Пријавени статии:
5
Популарни:
5
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dino (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Рецензија на македонски софтвер во хрватски Enter

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (dino-jr.blog.com.mk)

Јануарскиот број на хрватскиот „Enter“, сестринско списание на легендарниот загребски „Bug“, донесува опсежна рецензија на „Авантурите на Дино“ на две страници, во одделот „Vodič kroz igre“. За жал, рецензијата е достапна само во hard copy, но не и на интернет.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

E па, колку камили вреди вашата девојка?

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (etno.blog.com.mk)

Ајде, на камилометар да утврдите колку камили „тежи“ вашата девојка/сопруга/придружничка!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Тентов, Бошевски и античка Македонија

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (grammata.blog.com.mk)

Критика на акад. П. Илиевски на „откритието“ на Тентов, Бошевски и на нивното „читање“ на демотскиот дел на каменот од Розета. Иако стручен, текстот на акад. Илиевски е неверојатно лесно читлив и целосно го демистифицира „обидот“ на горе спомнативе.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Наука

Немарот на Nehar Tours

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (kalimerobarapravda.blog.com.mk)

Внимавајте кога бирате туристичка агенција, она што се ветува не е она што се добива!

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Авантурите на Дино

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (www.dino.com.mk)

Страна за најмладите, образование низ игра, за првпат образовен софтвер на македонски јазик, развиен во Македонија.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука