Инфо за dimitarvelkov

Корисник од:
30 август 2008
Пријавени статии:
11
Популарни:
2
Однос на популарност:
18%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dimitarvelkov (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Ако има Армагедон ќе преживеат кафаните и бубашвабите!!!

пријавена пред 5 месеци, 3 седмици. (smizla.mk)

Во обратен пропорционален распоред од мечките се решив повторно да ја доловам ситуацијата на нашето шмизловско небо. Нема големи промени, по некоја реновација ама во голем процент ситуацијата е иста. Само децата пораснаа и почнаа да ти го фаќаат местото каде што идеш.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Погребајте го Интернет Екслорер 6

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (ripie6.com)

Раширете низ корисниците дека интернет експлорер е роден мртов!

5 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Тикет за денска

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (izgubenimarsovci.com.mk)

Еве го мојот предлог тикет на натпревари за денес : 18:00 Sparta Praga- Kladno........... 1 .............1.55 19:15 Salzburg - Olimpija Lj............ 1............. 1.47 19:30 Eisbaren - Krefild .................1 .............1.65 19:45 Langnau - Bern................... 2............. 1.95 4

3 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Секој ден нов сингл

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (izgubenimarsovci.com.mk)

Секој ден нов сингал тип за сите оние кои се обложуваат. 90% добитни комбинаци. Проверете...

1 коментар | проблем? | категорија: Спорт

Кавадаречки дијалект

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (izgubenimarsovci.com.mk)

Како се зборува во светот а како во Кавадарци

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

SEO Popup javascript

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.dalibor-sojic.info)

Честопати на web devloper-ите им се јавува потреба да отворат страничка у нов прозор, без toolbar, address bar, со одредена големина, по можност во центар на екранот. Затоа МОРА да се користи java script. Скоро сите web developer-и знаат да отворат popup прозор, па и почетниците.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Заштита на линукс сервери од brut force напади

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.dalibor-sojic.info)

Администрирајќи неколку сервера, се уверив дека само што го закачиш веднаш почнуваат напади. За windows сервери не може да кажам ништо (алергичен сум на windows сервери). Најчесто работам со Centos (linux).

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Dentist's Office Manager 2005

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.softverskiresenija.com)

Dentist's Office Manager 2005 e компјутерска програма наменета за евидентирање, ажурирање и организирање на податоците и тековните ситуации во една стоматолошка ординација.

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

VIP-CREDIT ORGANISER

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.softverskiresenija.com)

VIP-CREDIT ORGANISER е софтвер наменет за евидентирање и организирање на податоците и состојбите настанати при надополнување на Вип Кредит во ВИП продажните центри. Има за цел да го поедностави процесот и намали времето од побарување на корисникот за дополнување на ВИП-кредитот

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Рекордерот даруваше по 158 пат

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.baltazar.com.mk)

Димитар Велков Маријаната даруваше крв по 158 пат минатата недела во акцијата на Заводот за трансфузиологија што се одража во просториите на ОО на црвениот крст во Кочани.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Сешто

M2006

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.softverskiresenija.com)

M2006 е компјутерска програма наменета за евидентирање и организирање на податоците и состојбите во трговските претпријатија. Пепорачана е како за поголеми фирми со повеќе магацини и продавници, така и за помали продажни локации, како на пример трафики, аптеки, дуќани и сл.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија