Инфо за dekotalk

Корисник од:
4 јануари 2008
Пријавени статии:
5
Популарни:
2
Однос на популарност:
40%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dekotalk (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Работничка класа

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.broker.com.mk)

Стара приказна раскажана на македонски начин

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Македонија стабилна како никогаш досега

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Кредитната криза нема да ја погоди Македонија!!! УУУУУПС

2 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Скопје меѓу најскапите места за паркирање во светот

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Во Македонија многу нешта се поскапи во споредба со светот, ако се земе во предвид платата што ја примаме. Сметам дека покрај паркингот, ни јавниот превоз не е така ефтин.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Глобална економска криза - Аргентина

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.broker.com.mk)

Луѓе баталете ја кризата, видете ја претседателката

4 коментари | проблем? | категорија: Вести

Берза на мајмуни

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.broker.com.mk)

Одличен пример за начинот на кој функционираат берзите низ светот

4 коментари | проблем? | категорија: Забава