Инфо за dejaaan

Корисник од:
25 јули 2009
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dejaaan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонски јазик на Google Translate

пријавена пред 7 месеци, 2 седмици. (it.com.mk)

Македонскиот јазик конечно е вклучен во Google Translate

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Што да направите со стариот компјутер

пријавена пред 7 месеци, 4 седмици. (interesno.com.mk)

интересни примери за искористување на непотребни компјутерски делови

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија