Инфо за dasaf

Корисник од:
8 април 2007
Пријавени статии:
90
Популарни:
51
Однос на популарност:
56%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dasaf (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Пијав не да не

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (pincherbarnet.blog.com.mk)

Госпожата: Кој братучед ти е? Пинчер Барнет: Втор Госпожата: Како се вика? Пинчер Барнет: Па нели прочита во поканата. Маријан изгледа.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

МК Блог Конференција

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Предлог Кирилично лого...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Мрак Вечер

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Ева не му дава на Паркер...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Сан-Сан Тепачка

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Брус Ли е најак! Ама Стивен Сигал е неуништлив!

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

за македонскиот јазик

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Кај нас се поведоа неколку иницијативи, дури ако не влегоа и во законска процедура, за надворешното рекламирање да биде со Кириличното писмо.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Скршени линкови

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Вчера земав документи од Комерцијална Банка за регистрирање на кредитната картичка на е-банкинг системот. Заедно со Корисничкото име и Лозинката, добив и упатство како да го извршам регистрирањето.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Театар, не благодарам

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Зошто апстинирам од штиците...

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Задоволство од работата

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Совети за надминување на проблемите и зголемување на задоволството на работното место.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Музика

пријавена пред 3 години. (marketthink.blogspot.com)

Албуми на годината

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Како се губеше титулата...

пријавена пред 3 години. (marketthink.blogspot.com)

Пораз на Манчестер Јунајтед од Портсмут

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт