Инфо за dasaf

Корисник од:
8 април 2007
Пријавени статии:
90
Популарни:
51
Однос на популарност:
56%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dasaf (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Он и Она

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (izbegan.blog.com.mk)

„јако. имало уште јаки постови на блогерај :)“ - Shepard

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Везилке Везилке

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Кажи ми како да се роди проста и стројна македонска песна, откако Ленка остави кошула тенка ленена недовезена на разбој...

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Повик за хуманост

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (maknba.com.mk)

Енко, уредникот на макнба.ком.мк има потреба од крв...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Секоја чест

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Имав одлично мислење за Рошин и до сега. Сега веќе сум уверен дека не грешам.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Balkan ghosts stirring in Macedonia?

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (blog.foreignpolicy.com)

It now appears that Albanian-on-Albanian violence poses the greatest threat to Macedonian stability.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Кој пробал, знае

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Се стресува деновиве онлајн заедницата по повод рекламата на Жи-Ва.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Америка тоа го сака! Fuck Yeah!

пријавена пред 2 години. (vuna.info)

И не само градскиот парк да се именува Џорџ Буш, туку и Карпош да се преименува во општина Рамбо (вклучувајќи ги населбите Рамбо 1-4).

5 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Забава

Поглед на Македонско Грчките односи од економски аспект

пријавена пред 2 години. (mkbiz.blogspot.com)

Меѓудругото во статијата ја има и „рекламата“ која мислам дека најмногу ни наштети пред Нато самитот. Груевски пред гробот на Гоце Делчев со мапата на Голема Македонија. После вакви грешки никој нема да ни верува!

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Предлог: Ноева Република Македонија

пријавена пред 2 години. (bunka.blog.com.mk)

Последниве две недели своите глави од песокта ги откопаа нашите ноеви, ноеви ги нарекувам оние кои некои ги нарекуваат македонски интелектуалци. Почнаа да делуваат во правец на убедувањето: Мора да го промениме името инаку ќе не снема! Биг шит мисла, вери биг шит тврдење, мост шитед шит!

15 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика

Импресии од промоцијата на 14 блогерски книги

пријавена пред 2 години. (marketthink.blogspot.com)

Зошто сметам дека немаше потреба од вакво нешто

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Windows СДСМ XPremier

пријавена пред 2 години. (vecer.com.mk)

Една од најдобрите насловни страни во последно време.

4 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Забава

Си замина човек, си замина блогер

пријавена пред 2 години. (tatushko.blog.com.mk)

Искрено сочуство. Нека му е лесна земјата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

КАРА-ЏАФЕРИ(с): Анализа

пријавена пред 2 години, 1 месец. (vbb.blog.com.mk)

Иако малку подолг, одличен пост. Кога ретко кој од меинстрим медиумите се обидува да направи нешто слично, сите ние кои бараме нешто оригинално - се обраќаме на блогосферата.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Како да завршиш школо во Лондон без да знаеш Англиски...

пријавена пред 2 години, 1 месец. (apriori.com.mk)

Деновиве агресивно се рекламира некаква си ПР конференција. Ова е линк до биографијата на сопственикот на агенцијата-организатор. Нели е чудно да имаш завршено школи во Лондон и Лос Ангелес, а англиски да знаеш со оцена 2+?!? Нешто е лага овде! За жал - таквите успеваат!

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Бизнис

Интервју со Кристин Лагард, министер за финансии на Франција

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.sekojden.com.mk)

Изматата во Сосиете Женерал е дело на експерт во електронското тргување и измамникот најверојатно работел сам без соработка со другите вработени...

1 коментар | проблем? | категорија: Бизнис

Изгубени во транзицијата

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Вистинска приказна за Македонската желба за помош

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

(иди)види мајката...

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.idividi.com.mk)

Стојам на тврдењето дека Идивиди имаат прилично стегнат портал (визуелно), меѓутоа содржините им се тапа. Овој пат „ни откриваат“ вест стара неколку месеци. Сите што користат меил.јаху може да потврдат...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Најдобриот блог пост

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (ilijavuckov.blog.com.mk)

Серија прекрасни фотки...

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Економијата од 1987 до 2007

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (www.sekojden.com.mk)

Преглед на 20 настани кои ги одбележаа последните 2 децении.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

doingbusiness.org ја анализира Македонската економија

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.sekojden.com.mk)

10-тина критериуми. Во некои растеме, во некои стагнираме, генерално интересен текст.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести