Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот dasaf, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Не, ова е Гугл транслејт на Македонски

пријавена од глиша пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Гугл транслејнт на Македонски (You look great.)

3 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

Конкурс за Blogopedia 2009

пријавена од Arwena пред 7 месеци, 3 седмици. (blogopen.eu)

Во контекст на овогодинешниот Blogopen 2009 распишан е конкурс за текст од сајт или блог објавен после 05.09.2008 година.

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Google Translate: конечно и на македонски!

пријавена од tom пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Ете, после неколку месеци тестирање (меѓу другото, и на picasa приметив дека имаа обиди :)), Гугл ја објави алатката за преведување и на македонски! Ај честито :)

1 коментар | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија

BLAGODARAM, IMAJTE UBAV DEN!

пријавена од nadezna пред 10 месеци, 3 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

ДА БИДЕМЕ ЧОВЕЧНИ СО ТЕТКИТЕ ОД ТИНЕКС!

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Македонските куглари урнаа светски рекорд

пријавена од JetLiChan пред 10 месеци, 3 седмици. (www.a1.com.mk)

Машката кугларска репрезентација на Македонија стартуваше со победа на СП во куглање кое се одржува во Детенхајм во Германија. Она што е уште поважно е што нашиот репрезентативец Борис Бенедик успеа да го собори светскиот рекорд со соборени 698 кегли.

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Спорт

Патриотска кредитна картичка

пријавена од новица пред 11 месеци. (www.cardpartner.com)

Introducing The United Macedonian Diaspora Visa Platinum® Rewards Card

3 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Сешто

Лево дрво

пријавена од chale пред 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Свит хоум Алабама ... Фрида је била моја краљица ... се тоа е засенето од блескавоста и топлината на Џорџија он мај мајнд...енивеј, чудна комбинација беше, макарони, грамофон, плочи стари некои, шушка се шушка пее Лепа...и слични сваштарии.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Veles.com.mk online, не чекај.

пријавена од глиша пред 11 месеци. (www.veles.com.mk)

Veles.com.mk online, не чекај.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

About:blank

пријавена од Бунка пред 11 месеци. (www.blanksite.com)

Приумира ова или умрено е? Кајмаков, кајмаков...

13 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Гугл шкрабаници со македонското знаме.

пријавена од глиша пред 11 месеци. (www.google.com)

Grades 7-9->Region 4, Grades 7-9->Region 10.

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Да е вујко ми владика се би било поинаку

пријавена од ribaro пред 11 месеци, 1 седмица. (qzevski.blog.com.mk)

Да имаше...

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Погребајте го Интернет Екслорер 6

пријавена од dimitarvelkov пред 11 месеци, 1 седмица. (ripie6.com)

Раширете низ корисниците дека интернет експлорер е роден мртов!

5 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Сајд, Рекламација, Портабол и Модилации

пријавена од dasaf пред 11 месеци. (www.amt.com.mk)

Одамна не сум пријавил ништо, ама на ова не можев да одолеам. Фала @jpetrov

6 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Имиња во Македонија: circles and trends

пријавена од глиша пред 11 месеци, 2 седмици. (iacovibus.blog.com.mk)

Графици за најчесто користените имиња во .мк

2 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Политика

Спорот за името во South Park?

пријавена од jofe пред 11 месеци, 3 седмици. (sead93.crnaovca.mk)

Користејќи ги предностите на новиве медиуми, се одважив и им пишав на авторите на „South Park“. Навистина, без зезање, онака најотворено, пишав фино-лепо, па што биде нека биде. Отако френдовски ги испоздравив и им посакав убав спринг брејк, ги информирав за нашиве маки со Грците.

3 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови