Инфо за dasaf

Корисник од:
8 април 2007
Пријавени статии:
90
Популарни:
51
Однос на популарност:
56%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот dasaf (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Сајд, Рекламација, Портабол и Модилации

пријавена пред 11 месеци. (www.amt.com.mk)

Одамна не сум пријавил ништо, ама на ова не можев да одолеам. Фала @jpetrov

6 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Глобален успех на Broker Inc.

пријавена пред 1 година. (www.broker.com.mk)

Македонската компанија Broker Inc. со својот проект за финансиска платформа наречен Finex Pro, го освои второто место на глобалниот натпревар „Youth 2 Innovation“. Само три проекти, во конкуренција на натпреварувачи од земјите во Европа и централна Азија, беа избрани како победници на натпреварот.

3 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Бизнис

Sitcom вести

пријавена пред 1 година, 1 месец. (sead93.crnaovca.mk)

Домашните вести да ги прават како комедиите од типот „Лудите 70-ти“, „Сите го сакаат Рејмонд“, „Како ќе каже Џим“, „Бекер“, и така редум, ми ја сфаќате поентата, нели? Не? Молам? Па како не :(

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Листа на објавени отпуштања

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.broker.com.mk)

ит.ком.мк имаше слична листа за технолошкиот сектор, овде има уште неколку сектори кои истотака дебело ја осетија кризата... ми се чини дека и ние нема уште долго да глумиме стабилност.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Kobe + 1

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (maknba.com.mk)

Единственото што можам да кажам е дека живееме во Златното доба на НБА. Само оваа недела имавме 12 асистенции во едно полувреме, рекордни 61 поен во Гарден и сега ова, трипл-дабл со 50 поени, нешто што не е видено од Карим од 1975 година.

1 коментар | проблем? | категорија: Спорт

[eng] Претставување на Broker Inc. на iDISC

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.idisc.net)

Интервју со основачот на broker.com.mk за iDISC (виртуелна мрежа на инкубатори).

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Цени на нафтените деривати во Македонија

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (broker.com.mk)

Графички приказ на цените на нафтените деривати во Македонија во периодот од март 2006 до денес. Цената денес е прилично пониска од таа во 2006. Од тогаш цените на градски и меѓуградски превоз се неколку пати покачени, а ниеднаш намалени.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Финансиска ретроспектива на 2008

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (broker.com.mk)

За повеќето луѓе, финансиски, 2008 беше најлошата во нивниот живот. Вредноста на нивните средства се намали драматично. За оние пак, понесреќните, минатата година значеше и губење на сопствениот дом, губење на работното место, или пак, бизнисот. Како започна се?

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Твит ривју на 2008-ма

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (search.twitter.com)

по што македонските твитерџии ќе ја паметат годината што измина

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Аудио-Видео Поп Микс за 2008

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (on.net.mk)

Едно од најкреативните видеа и еден од најдобрите миксови кои ги имам сретнато во последно време. 25 поп хитови кои ја одбележаа оваа 2008 сместени во фантастични 4 минути и 30 секунди.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Интернетот пред весниците

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.broker.com.mk)

Резултати од ново истражување кои потврдуваат дека интернетот ги победува весниците

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Macedonia Timeless

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.macedonia-timeless.com)

Промоција на спотот за Македонија, направен од Милчо Манчевски

27 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Дебата: Интернет апликации

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (newmedia.org.mk)

Аудио, видео и презентации од одржаната дебата. (Незнам дали да го ставам во категорија Технологија или во Бизнис) :)

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Слободна Студентска Мисла

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (slobodnastudentskamisla.blogspot.com)

Иницијатива за организирање на Студентски говори, како реакција на непродуктивната манифестација „Ораторска вечер“ на Правен

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Југоносталгија, Југословени, југословенско малцинство?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

Југословени од цела бивша Југославија - обединете се!

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Медиумите создаваат уште една Голема Депресија

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Ретки се новинарите и низ светот кои реално истражуваат: „Ако ги споредиме денешните главни економски показатели со оние на „осумдесетите“, ќе видиме дека економијата на САД денес ни оддалеку не е во длабока криза.“

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Програма за Таксират

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (lithiumrecords.com.mk)

Иако нашироко се расправа програмата за главната вечер на Таксират, сепак има уште неколку вечери кои би требало да се посетат.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Од извори блиски до Фејсбук II

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.tocka.com.mk)

Изгледа финтата на Ексклузив ја приметиле и странските медиуми

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Шопинг купони

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Во Струмица има една поговорка: „Не ми дави ак’л, пари ми дај“. Во некои други земји Владата не ги убедува граѓаните дека им е убаво...

6 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Технолошките гиганти стануваат и провајдери

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.broker.com.mk)

Мајкрософт и Гугл на иста страна. Ги добија на користење неискористените бежични мрежи за нудење широкопојасни услуги.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија