Инфо за darsovska

Корисник од:
25 јули 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
2
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот darsovska (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Сидата се пренесува и преку орален секс

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Научниците го сменија утврдено мислење дека сидата може да се пренесе преку орален секс единствено ако усната шуплина има ранички.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Сешто

За побројно потомство позаслужни се бабите

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Вечна дилема за сервисот наречен - БАБА...

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Најпопуларни митови во науката

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Да научите нешто...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Антените од мобилната мрежа не предизвикуваат болести?

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.a1.com.mk)

Постојат тврдења дека 5% од населението страда од екстремна чувствителност на електромагнетните бранови емитирани од антени, телевизори, фенови за коса и други апарати употребувани во секојдневниот живот. Симптомите се: главоболка, болки во зглобовите, депресија и умор...

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија