Инфо за darko156

Корисник од:
5 април 2007
Пријавени статии:
43
Популарни:
35
Однос на популарност:
81%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот darko156 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Медиумски архиви

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

BBC нуди можност 6 месеци, да им се шетате низ архива. А МРТВ?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

eSport - магазин за спорт

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (komunikacii.net)

Нов магазин за Спорт на македонски јазик.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Only in Macedonia

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (www.macedonianfootball.com)

After the end of the match from the Third Macedonian league between Astibo from Stip and Philip || from Vinica, the ball disappeared.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт