Инфо за darko156

Корисник од:
5 април 2007
Пријавени статии:
43
Популарни:
35
Однос на популарност:
81%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот darko156 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мижи да ти баам

пријавена пред 2 години, 1 месец. (mislam.blogspot.com)

Мала лекција за следниот пат кога некој ќе ви расказува како му ја претскажале иднината

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

И ВЕЧЕР има photoshop

пријавена пред 2 години, 1 месец. (www.vecer.com.mk)

Продолжение на серијалот „македонските медиуми го открија фотошоп”. Овој пат ВЕЧЕР во „употреба на текст алатка во најнвата CS3 верзија”.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Толковен речник на ТВ-жаргонизми

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (komunikacii.net)

Сега за сега има неколку термини, помогнете да се збогати овој нов македонски речник.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Chuck Norris for (Vice) President!

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (komunikacii.net)

Зар може некој друг?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Конференција: Glocal 2.0 Blogging - Evolution Treated as Revolution

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (komunikacii.net)

Втора, организирана од NYUS во Мај 2008. Погледнете ги темите и пријаавете наслов, испланирајте учество или пренесете ја информацијата понату.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

ПЛЕТ - Онлајн

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (pletmk.blogspot.com)

Дел од богатството на Македонската духовна и материјална култура. Пет години по оригиналното издание. За да остане вечно. За да посведочи подолго. За да биде уште безброј пати трн во кожата или иницијална каписла. Ете затоа. Истражувајте!!! Откривајте!!! Инспирирајте се!!! Уживајте!!!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

Srbija će dobiti prvi IT park

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.setimes.com)

Има и мк верзја од текстов, ама не ми се отвараше :(

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Како Владата да постиге успех со трите издавачки проекти

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Развиго: Идејата изгледа одлично, а за да има вистински ефект и одек, сметам дека треба да се обрне внимание на следните нешта:

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Тагови

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.iborn.net)

Како на вратот гердани ниски камења студени така на блогот тагови легнале та натежнале. ЗАДОЛЖИТЕЛНО

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Една година PR

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (komunikacii.net)

Подолг пост, или ако сакате анализа, пресек, што и да е. темата: влада, пр, медиуми, реклами итн.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Политичарите ги возат медиумите

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

... а на медиумите им е убаво

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Политика

Macedonian Draft Law Seeks to Stop Racist Bloggers

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.birn.eu.com)

Skopje_ Macedonian authorities have prepared a draft law that would target blogs where racist and xenophobic comments are posted, a move bloggers called a threat to their constitutionally protected freedom of public speech.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Блогови

blog backup online

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.blogbackuponline.com)

За да не ве боли ако эгрешите душа, едноставно напраите си бекап

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Goodbytes эа конференција

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Си ја ислуша ела човекот и на раат си искоментира, прочитајте

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Dutch Minister Takes Macedonian Blogger's Advice!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.volkskrantblog.nl)

Најстариот македонски блогер во акција.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Третиот бран и Крејмер

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (komunikacii.net)

Само една од теориите на иэвонредниот Кремер од Сајнфелд

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Метеор

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

кој би бил пристапот и на македонските медиуми кога би паднал Метеор во МК

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

МРТ закрепнува, приватниците се паничат

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (komunikacii.net)

Позната тема, МРТ, К15, АПЕММ итн.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Крт во Владата

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (pomni.blog.com.mk)

Ај сите сега погледнете го кодот на страницата на нашата влада(page source)!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

Make Mine a Macedonian Wine

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.businessweek.com)

Убави зборови за локалната винарска традиција.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура