Инфо за darko156

Корисник од:
5 април 2007
Пријавени статии:
43
Популарни:
35
Однос на популарност:
81%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот darko156 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Масоните ја поддржуваат Македонија

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (a1.com.mk)

Ја кандидирам оваа вест за новинарски прилог на годината.

8 коментари | проблем? | категорија: Политика

Реклами на Facebook. Може ли да променат нешто?

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (komunikacii.net)

Актуелна тема. Мноооогу актуелна тема. Всушност тема која може конечно да мрдне некои закоравени работи на полето Интернет огласување во Македонија.

2 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Бизнис

За подрокот, загаДката и историјата

пријавена пред 11 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

Сакав да гласам за постов на Сеад, очекувајќи дека некој го пријавил веќе. И кога гледам..... :)

1 коментар | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

Протестот не им припаѓа на политичарите!

пријавена пред 12 месеци. (novica.softver.org.mk)

Би требало да се засрамат и да се извинат за тоа што го узурпираа медиумскиот простор и се наредија да се сликаат. Новинарите би требало да се засрамат што им придадоа значење.

6 коментари | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Политика

Рапорт од интензивна нега: гласачкото тело бавно закрепнува

пријавена пред 1 година. (sead93.crnaovca.mk)

Сума сумарум, се забележува дека телото дава некакви знаци на физиолошка функционалност, но уште е далеку од тоа да застане на свои нозе и да ја одбие веќе штетната партиска инфузија.

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Синко, кревет

пријавена пред 1 година. (mislam.blogspot.com)

- "Синкооо кревет" - а тој одговара: - "Не фала, имам стан!".

2 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Забава

Вечер фатен во кражба, пак…

пријавена пред 1 година. (komunikacii.net)

Смешно е што авторите на блоговите кај нас имаат поголема одговорност и степен на аргументираност од оние кои треба да се професионалци во јавниот комуникациски систем и кои живеат од тоа.

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Windows 7 низ екранот на Goodbytes

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (mislam.blogspot.com)

Нема многу за читање, за гледање е повеќе. Има легенди и 55 screenshot-ови

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Кампањата за кирилица како заговор на телекомуникациските компании

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

Трите мобилни оператори во своите понуди гордо истакнуват дека преку мобилните телефони може да се пишува и на македонски јазик со кирилско писмо. A, премолчија дека СМС-пораката напишана со 160 македонски печатни букви се наплаќа како за две, а понекогаш и како за три пораки напишани на латиницa.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Отворена дискусија: Интернет апликации развој, маркетинг и промоцијa

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (newmedia.org.mk)

Понеделник 22 декември во Точка во 17 часот, Центарот за нови медиуми и Слободен софтвер Македонија организираат отворена дискусија на теми: производство на интернет апликации, развој на тимови, имплементација на различни методологии и технологии, интернет маркетинг и промоција.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Блог терминологија: 5 кратки појаснувања

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (komunikacii.net)

Еве зошто треба појаснување: 1. Има луѓе на кои не им е јасно, а би сакале да знаат кој термин што значи. 2. Има луѓе кои ги употребуваат термините во погрешна ситуација со погрешно значење. 3. Ми треба линк за референцирање :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Погрешен мотор

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (komunikacii.net)

Внимавајте како се однесувате со фирерот

5 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Cлободни канцелариски зони

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Ела куме да се сликаме, ела застани зад мене. Дечки вие наместете се од страна, а амбасадорот нека дојде од десно. Стеснете сте малку. Фотографот се оддалечува од групата, им вели да не мрдаат и им дава знак дека треба да кажат „Интееееееел“ во моментот кога ќе ги фотографира.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Лесна му земја на Студент ФМ

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (za-sto-plakas.blogspot.com)

Ко ќе ми текне дека и јас имав едно време, додека беше на врв во Гоце, радио емисија на студентско радио. Еееее.....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Интервенција во реалноста

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (golemataslika.blogspot.com)

Да го направиме ова! Или да го смениме однесувањето?

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

Олимписки Бисери

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (komunikacii.net)

Отворена wiki страница посветена на коментаторските бисери поврзани со претстојните олимписки игри кои се одржуваат во Пекинг, Кина. Дополнете!!!

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Мојата Кирилица

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (mojatakirilica.com.mk)

Агенциите „Идеја Плус“ и „МИА“ осмислија и подготвија непрофитна Kампања за зачувување, користење и модернизација на македонската кирилица „Го чувам своето“. Кампањата им е наменета на сите на кои кирилицата им првото писмо, првата љубoв.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Зошто блогираш?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (komunikacii.net)

Анкета наменета само за блогери. Има за цел да ја открие практиката на блогирање, мотивацијата и нивото на себеотркивање. Ќе се обидам да ги употребам сите канали за да ја испромовирам максимално, со цел да ја пополнат што е можно повеќе блогери. Помогнете.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Дали сум пиринка, егејка, вардарка... јас сум Скопјанка.

пријавена пред 2 години. (www.softver.org.mk)

Естрадата однапред запознаена со исходот од преговорите за името

6 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика

ТОП 10 на мк вести

пријавена пред 2 години. (komunikacii.net)

полсе тешка борба и јака конкуренција, жирито (сеад) успеа да издвои „само” 10 интересни вести.

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Вести