Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот chombium, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Правење на презентации

пријавена од chombium пред 2 години, 9 месеци. (blog.best.org.mk)

Најчестите грешки при правење на презентации и најпознатите и најприменуваните методи како да се направи добра и ефективна презентација

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Интернет издавачки куќи (музика по CC)

пријавена од icko пред 2 години, 9 месеци. (icko.elfasko.org.mk)

еве сеа е актуелна оваа тема па сакам со вас да разгледаме неколку страници кои се интернет издавачки куќи на музика кои ја даваат музиката по CC. Благодарение на Панде Открив неколку издавачки куќи кои ја делат музиката по Creative commons.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Напредно пребарување на Гугл

пријавена од глиша пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

Упатство за користење на напредните можности за пребарување со Гугл.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија