Инфо за chombium

Корисник од:
26 мај 2007
Пријавени статии:
5
Популарни:
5
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот chombium (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Ден на Слободен софтвер 2008

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Утре, 4.10.2008, Слободен софтвер Македонија ќе го прослави денот на слободен софтвер организирајќи презентации за слободен софтвер и слободна култура во културниот центар Точка и на плоштадот Македонија

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Сподели знаење: Градење на Убунту живо ЦД

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Уште едно дружење од серијалот "Сподели Знаење". Овој пат ќе разгледаме како се гради Убунту Живо цд (live cd)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Сподели кино, среда, 14.05.2008 20:00ч во Точка

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Уште едно интересно документарно филмче. Овој пат ќе гледаме какви ујдурми им прави на филмаџиите Motion Picture Association of America (MPAA)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Скопско и се е можно

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.elfasko.org.mk)

Наградната игра "Светот виа Скопско". За малку па валиден код...

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Правење на презентации

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (blog.best.org.mk)

Најчестите грешки при правење на презентации и најпознатите и најприменуваните методи како да се направи добра и ефективна презентација

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија