Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот chitatelkata, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Македонците не го менуваат името за ЕУ

пријавена од strajkoski пред 8 месеци, 1 седмица. (mislam.blogspot.com)

Браво мои Македонци! Проблемот е многу подлабок од тоа што на површина изгледа, тангирајќи го дури и постоењето на Македонците и македонската држава, па така не држат некои тези дека МОРА да се смени името на државата за да се добие ова или она.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Градежниците

пријавена од nadezna пред 8 месеци, 2 седмици. (nadezna.blog.com.mk)

Уште еден горлив поблем на нашето деморализирано општество, кое заборава на обичните луѓе...

0 коментари | станала популарна пред 8 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Блогови

И ти си идиот!

пријавена од Eddierebel пред 9 месеци, 3 седмици. (video-mk.blogspot.com)

Проект на Владата на Контрабанда (Еднооки)

3 коментари | станала популарна пред 9 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

MACEDONIA TIMELESS

пријавена од MartinStefanov пред 10 месеци. (www.youtube.com)

new PR MK video

11 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Масоните ја поддржуваат Македонија

пријавена од darko156 пред 10 месеци, 1 седмица. (a1.com.mk)

Ја кандидирам оваа вест за новинарски прилог на годината.

8 коментари | проблем? | категорија: Политика

Реклами на Facebook. Може ли да променат нешто?

пријавена од darko156 пред 10 месеци, 1 седмица. (komunikacii.net)

Актуелна тема. Мноооогу актуелна тема. Всушност тема која може конечно да мрдне некои закоравени работи на полето Интернет огласување во Македонија.

2 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Бизнис

Видео: Нов фашистички упад врз Македонците во Грција

пријавена од Lavot пред 10 месеци, 1 седмица. (www.taratur.com)

Фашистичкото движење Златна зора упадна на промоцијата на грчко-македонскиот речник во Атина што го организираше Виножито. Грчките фашисти дивееја и кршеа во салата, а бил повреден еден новинар. Погледнете!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Анкета за корисниците на Фејсбук од Македонија

пријавена од razvigor пред 10 месеци, 3 седмици. (www.facebook.com)

Ако го користите Фејсбук и имате 3 минути време, ве молам повелете да одговорите на прашањето: „Што правите со огласите од македонските фирми кои се појавуваат најдесно од страна?“

3 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Бизнис

Карлос Сантана на Градски во Скопје

пријавена од Џам пред 11 месеци, 1 седмица. (www.novamakedonija.com.mk)

оти никој не пријавуе ваквија лебче настани на кајмакот

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Вистина се врати

пријавена од strajkoski пред 11 месеци, 1 седмица. (mislam.blogspot.com)

Денес лицето Б.Ц. и официјално се прости со новинарите, со коктел и монографија, како што му личи на секој кој држел толку „јака“ функција (башка не плаќа од свој џеб).

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

I AM MACEDONIAN

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

I am Macedonian! Watch and listen. This is the truth, the truth that must must be told. If you ever wanted to understand why ? Watch and Listen.

14 коментари | проблем? | категорија: Вести

Википедија на македонски јазик надмина 30.000 статии

пријавена од Makfax пред 11 месеци, 2 седмици. (www.makfax.com.mk)

Википедија на македонски јазик има повеќе од 10.000 регистрирани корисници, тринаесет администратори и три бирократи, кои заедно со останатите нерегистрирани корисници работат на достапност на светското знаење на македонски јазик.

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Технологија

Пронајдени клопотарци од гробницата на Александар

пријавена од Lavot пред 12 месеци. (www.taratur.com)

Како една обична патка може некои македонски медиуми да ја пренесат како вистина. Пронајден бил гробот на Александар Македонски на грчко-македонската граница. Ајде де!!!

7 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Вести

Менаџери и ...

пријавена од strumjan пред 11 месеци, 2 седмици. (mislam.blogspot.com)

Зарем не?!

2 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

Замката „Северна Македонија“ и катастрофалните последици

пријавена од strajkoski пред 11 месеци, 3 седмици. (www.novamakedonija.com.mk)

Република Македонија (Вардар) - тоа би бил разумен компромис. Инсистираат на географска одредница, еве им ја.

8 коментари | проблем? | категорија: Политика