Инфо за chitatelkata

Корисник од:
22 јуни 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
2
Однос на популарност:
66%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот chitatelkata (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Соросоиден вмровец

пријавена пред 12 месеци. (recikliracot.blogspot.com)

Прочитајте, можеби ќе се пронајдете и вие!

0 коментари | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Сешто

ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА СО БУГАРСКИ ПАСОШИ БЕГА ЗА ЕВРОПА

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.vest.com.mk)

Една страшна работа што ни се случува а ништо не се превзема тоа да се спречи или пак да се претвори во корист за народот и државата.

20 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Осврт кон книгата Проколната Земја од Мирон Динков

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (arheo.com.mk)

“Ова мое скромно мислење е во чест на анонимниот автор Мирон Динков кој ја напишал оваа книга. Зошто што знае дека “вистината” е таа која опстојува. Затоа драги мои блогери, пишувајте за неа. Зошто незапишано-неслучено.“

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови