Инфо за chale

Корисник од:
19 април 2007
Пријавени статии:
32
Популарни:
9
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот chale (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Нек се угоде

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Хајлајтс, даунлајтс, 26, Пласибо

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Кекин

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (chale.blog.com.mk)

Душевно стање попут лазање, цитрони, СОАД, Дик Соломон.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Гајница

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (chale.blog.com.mk)

Неизвесноста ме тера да полудам као Џери Конлон у затворот кога се мота со лентата. Сјај у очима...не, неее. Туга у ночима надвисната од слика над сандакот. А ти се плаче до фаза на замена на солзите со крв.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Не може бе...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (chale.blog.com.mk)

А јас со отворени очи шетам чау-чау во Тајланд, рафтувам во Нов Зеланд, стојам во центарот на Стоунхенџ, јавам коњ во Маврово, јадам змија од уста на алигатор, ранам мајмунчиња на автопат во Малезија, го препејувам “Јонче Х. - Ако умрам ил загинам“ во Токио...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Мањина вс. Вечина

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (chale.blog.com.mk)

И мојот најнов хит - “не му купувај саат за поклон на дечко ти, лошо е за врската ваша, ви го откуцува крајот“ <shocked> Зарем верува уште некој во вакви работи?!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Оуу ју кен

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (chale.blog.com.mk)

Ште бидит мореее, ако не че те бричиме мореее братууу.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сарамзалино телепорт

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (chale.blog.com.mk)

Замрзнување, телепортација, ништо не помага. Пустелија ко Сарамзалино.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Тич ми мастр, плиииз

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (chale.blog.com.mk)

Секс или билјард? Копнежот на ограничениот да ја надрасне просечноста.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Светец умре

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (demian.blog.com.mk)

Морало ли?? Една потресна исповед.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Независност

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Блогот не е множество. Еден блог е единка која припаѓа на многу множества. Множествата не се зависни едно од друго бидејќи материјално тие и не постојат. I'm crazy? Блог-конференција?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Белим-бег

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

11 дневно Охридарење. Маица со двоглав орел и фонт 100-ка плус. Незамисливи разлики. Гадење.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Контејнери и биљард

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Прераскажани тастатурни прекуцувања. Од соништа до плачење и смеење.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови