Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот chale, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ештреј харт

пријавена од chale пред 8 месеци, 3 седмици. (chale.blog.com.mk)

05:38, сонце на Петроварадин. Последен ден. Сам на прљави плочки, испиено пиво, а шанкот веќе е затворен. Пикавци и згмечени пластични чаши насекаде околу мене...и се разбира мирис на марихуана.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Лево дрво

пријавена од chale пред 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Свит хоум Алабама ... Фрида је била моја краљица ... се тоа е засенето од блескавоста и топлината на Џорџија он мај мајнд...енивеј, чудна комбинација беше, макарони, грамофон, плочи стари некои, шушка се шушка пее Лепа...и слични сваштарии.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сирени

пријавена од chale пред 1 година, 1 месец. (chale.blog.com.mk)

Пиеш нова чаша, веќе си доволно зашемутен и при слаб контакт со реалноста некоја промаја те мава у грб...влегуваат нови луѓе...се вртиш и бетер мутно ти е и го доживуваш ДИ хајлајт оф д најт...насмевка на лице од хр хајнес Маја Вуќиќевиќ...људиииииии!!!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мартовски ветер

пријавена од chale пред 1 година, 1 месец. (chale.blog.com.mk)

03:04 часот. Издуван од мартовскиот ветер, влегувам низ искривената врата дома целиот омалаксан и со малку насолзени очи...од ветрот, да се разбереме...оние очи прекрасни, полукрвави, уморни и малку потечени...и плави, се разбира...тоа наследно ми е...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Шмиргла

пријавена од chale пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

а цело тоа време си набљудуван од напалени Бед Блу Бојс хулигани...возењето у контра правец за малку не заврши у паркирано џандарско ауто...максимално неопходен сон, кој е проследен со хрчење на пијан Егеец

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

8 Oscar номинации за “The Dark Knight“

пријавена од stockton пред 1 година, 2 месеци. (thewaynemanor.blogspot.com)

Ремек делото на Chris Nolan доби 8 номинации за Oscar.

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Дур сонцето зајде нов снег да се најде

пријавена од ribaro пред 1 година, 2 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

„Од фабриката за снег „Дедо Мраз никад не паѓа на газ“ велат дека владата немала јасни критериуми за проценка на квалитетот на снегот.“

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

[eng] Претставување на Broker Inc. на iDISC

пријавена од dasaf пред 1 година, 2 месеци. (www.idisc.net)

Интервју со основачот на broker.com.mk за iDISC (виртуелна мрежа на инкубатори).

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

1.1.0.3.6.

пријавена од chale пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

не само ради бојата, целата позиционираност игра улога тука...и почнуваш да се шириш и дуеш како рибана у Шарк Тејл...кен ју фајнд ми а спејс, фајнд ми а спејс...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Лес тајм ту дринк ју прити...

пријавена од chale пред 1 година, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Не само поради поразот на Манчестер од таму некои си... туку ради половичното начукување, а немаш таа половина да ја направиш едно цело поради факинг празна батерија...

4 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Плас уан

пријавена од chale пред 1 година, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Се фатив себеси како јадам турлитава, со што ја прекршив најстарата своја заклетва...пројадов и маслинки...втората заклетва...се разоткрив и го прекинав шпиунирањето...

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Ѕид и кожа

пријавена од chale пред 1 година, 7 месеци. (chale.blog.com.mk)

Давам контакт и ми се уклучува Силви Бонд и “Камерата“, не знам по кој пат веќе ја извртев (фала за цд-то Shew-Lee). Возам и тотално навлегов во звучната рамка на нивниот ентузијазам. Не го слушав дури ни огнометот, само го визуелизирав.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Календар на Земјата

пријавена од strumjan пред 1 година, 8 месеци. (mislam.blogspot.com)

Кои и зошто празници во светот, а секако и во Македонија. Корисно.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Тоник

пријавена од chale пред 1 година, 8 месеци. (chale.blog.com.mk)

Заборавам на фактите дека имам голема гребаница лево на браникот, шофершајбната има 2 сантима пукнатина горе десно, имам огромна модрица што ми зимаа крв, плата уште не сум земал, компјутерот ми се рестартира кога ќе му текне...ама затоа ја искосив тревата, брале!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Нихт зо фил цу заген

пријавена од chale пред 1 година, 8 месеци. (chale.blog.com.mk)

Појма неам шо ми текна да стаам нешо на блог

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови