Инфо за chale

Корисник од:
19 април 2007
Пријавени статии:
32
Популарни:
9
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот chale (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Ештреј харт

пријавена пред 8 месеци, 3 седмици. (chale.blog.com.mk)

05:38, сонце на Петроварадин. Последен ден. Сам на прљави плочки, испиено пиво, а шанкот веќе е затворен. Пикавци и згмечени пластични чаши насекаде околу мене...и се разбира мирис на марихуана.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Лево дрво

пријавена пред 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Свит хоум Алабама ... Фрида је била моја краљица ... се тоа е засенето од блескавоста и топлината на Џорџија он мај мајнд...енивеј, чудна комбинација беше, макарони, грамофон, плочи стари некои, шушка се шушка пее Лепа...и слични сваштарии.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сирени

пријавена пред 1 година, 1 месец. (chale.blog.com.mk)

Пиеш нова чаша, веќе си доволно зашемутен и при слаб контакт со реалноста некоја промаја те мава у грб...влегуваат нови луѓе...се вртиш и бетер мутно ти е и го доживуваш ДИ хајлајт оф д најт...насмевка на лице од хр хајнес Маја Вуќиќевиќ...људиииииии!!!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мартовски ветер

пријавена пред 1 година, 1 месец. (chale.blog.com.mk)

03:04 часот. Издуван од мартовскиот ветер, влегувам низ искривената врата дома целиот омалаксан и со малку насолзени очи...од ветрот, да се разбереме...оние очи прекрасни, полукрвави, уморни и малку потечени...и плави, се разбира...тоа наследно ми е...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Шмиргла

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

а цело тоа време си набљудуван од напалени Бед Блу Бојс хулигани...возењето у контра правец за малку не заврши у паркирано џандарско ауто...максимално неопходен сон, кој е проследен со хрчење на пијан Егеец

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

1.1.0.3.6.

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

не само ради бојата, целата позиционираност игра улога тука...и почнуваш да се шириш и дуеш како рибана у Шарк Тејл...кен ју фајнд ми а спејс, фајнд ми а спејс...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Лес тајм ту дринк ју прити...

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Не само поради поразот на Манчестер од таму некои си... туку ради половичното начукување, а немаш таа половина да ја направиш едно цело поради факинг празна батерија...

4 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Плас уан

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Се фатив себеси како јадам турлитава, со што ја прекршив најстарата своја заклетва...пројадов и маслинки...втората заклетва...се разоткрив и го прекинав шпиунирањето...

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Ѕид и кожа

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (chale.blog.com.mk)

Давам контакт и ми се уклучува Силви Бонд и “Камерата“, не знам по кој пат веќе ја извртев (фала за цд-то Shew-Lee). Возам и тотално навлегов во звучната рамка на нивниот ентузијазам. Не го слушав дури ни огнометот, само го визуелизирав.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Тоник

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (chale.blog.com.mk)

Заборавам на фактите дека имам голема гребаница лево на браникот, шофершајбната има 2 сантима пукнатина горе десно, имам огромна модрица што ми зимаа крв, плата уште не сум земал, компјутерот ми се рестартира кога ќе му текне...ама затоа ја искосив тревата, брале!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Нихт зо фил цу заген

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (chale.blog.com.mk)

Појма неам шо ми текна да стаам нешо на блог

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Свети Николе доби чиста вода

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.sitel.com.mk)

По 10 години агонија и снабдување на вода со помош на цистерни Свети Николчани конечно ќе пијат чиста вода. Тоа го докажува и Слободан Даневски...какво креле!

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

Уторак

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Преку све више...

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Да, да... оооо НЕ!

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Рони О`Саливен, капа доле. Ама да не си ни помислил...

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Угљикохидрати

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Се што ми треба од главава до срцево е само еден цврст мост...и бели усни да ме љубат. Јебига, Аристотел ме направи политичко животно по природа. И тоа самотниот вол кој се прашува “...кога сада воли Ангелина Јоли...“

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Лола

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Нијансата на нанесената шминка, твојата премореност, полуотвореноста на очите и повторно тој твој лев профил, зачудувачката смиреност во твојот глас наспроти секојдневната бунтовност. Резултат на ова? Пад на мојот основен принцип!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Оноре

пријавена пред 2 години. (chale.blog.com.mk)

Малку хипноза, малку тлеење, сакам пламтење, малку ДТЧ, малку дрдорко, две стапала и една кондура.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Бљувотини

пријавена пред 2 години, 1 месец. (chale.blog.com.mk)

А Дени Те Чува викаат - “...зар не беше доста сето ова лудило, ајде пробајте ако можете избришете ги лузните..“ Знаеш дека не јадам турлитава, ама затоа ја живеам...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ај назад...

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Секако сум ништо и спијам со духови. Само што сега сум рамнодушен кон сопственото ништо. Или како беше она, “ти си пола човек-пола ништо“

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Сајлер

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Предавници, слабаци, Кекин пак, ватерполо давеник, Том Хенкс, Сајлер. Чија моќ е доминантна?

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови