Инфо за budnatapravda

Корисник од:
8 февруари 2009
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот budnatapravda (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Најинтересните и необични закони во Австралија

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.amazingaustralia.com.au)

Австралија е една од најнапредните демократии во светот според сите светски стандарди за демократија и според сите анкети.Сепак има и едни од најитересните и најнеобични закони во светот. Само еден пример од многуте во линкот.Во 2005 е забрането да се користи правосмукалка од 22.00 до 07.00 наутро

5 коментари | проблем? | категорија: Култура