Инфо за borg

Корисник од:
20 октомври 2008
Пријавени статии:
5
Популарни:
2
Однос на популарност:
40%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот borg (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Провоцирам Insomnia

пријавена пред 7 месеци, 2 седмици. (ribaro.mk)

Видео пост (влог пост)од рибаро, на неговиот нов блог.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

ГОЛ! metetedentro.com

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.metetedentro.com)

Не е на македонски, но гол си е гол. Интеракција со фудбалерите на губитничкиот Реал.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Тими

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.youtube.com)

Timmie in Pain English

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Видео туториал

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Добро скоцкан туториал во неколку чекори за блог почетници

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Не купувајте книги

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (zahovistika.blog.com.mk)

Американската веб-страница chegg.com снабди револуционерен он-лајн позајмувачки сервис за книги, нудејќи преку 2 милиони употребени книги и 800 000 нови наслови на книги за студенти, кои сакаат да ги земат на заем, наместо да ги купат.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Сешто