Инфо за bogougoden

Корисник од:
2 ноември 2007
Пријавени статии:
5
Популарни:
1
Однос на популарност:
20%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот bogougoden (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

По патишата на гревот

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (spasenieto.blogspot.com)

Зошто новиот предложен закон е добар и зошто не кодошиме туку помагаме ги откриваме зависниците на полицијата.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Името Македонија

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (spasenieto.blogspot.com)

Името Македонија е свето име - првото парче земја христијанска на Балканот осветена од Св. Павле

8 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Македонските богослужни војници во Ирак

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (miropomazanie.blog.com.mk)

Од Небото пометнуваат, завидливци, богоборци; неумесно ја валкаат светата должност на македонските војници

7 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Чедоморство од сладострастие

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (spasenieto.blogspot.com)

Зошто е важно да знаеме дека абортусот е грев?

28 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Зошто е важно да учиме за Бога?

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (spasenieto.blogspot.com)

Неколку мисли за тоа зошто е важно да сме учени за верата.

3 коментари | проблем? | категорија: Култура