Инфо за bobir

Корисник од:
21 март 2008
Пријавени статии:
23
Популарни:
5
Однос на популарност:
21%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот bobir (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

И МАКЕДОНИЈА И ЕВРОАТЛАНТСКИ ИНТЕГРАЦИИ

пријавена пред 2 години. (www.graganskisvet.org.mk)

И граѓанските организации се огласија со свој став по повод актуелните разговори поврзани со името и интеграцијата во НАТО.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Глобални гласови сега зборуваат и на македонски

пријавена пред 2 години. (it.com.mk)

Global Voices (Глобални Гласови) е непрофитен проект за граѓански медиуми основан во Центарот за интернет и општество - Беркман при Правниот факултет на Хардвард. Овој медиумски проект се концентрира на влијанието кое интернетот го има над општеството.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

544 линкови на граѓански организации

пријавена пред 2 години. (www.graganskisvet.org.mk)

Граѓанските организации малку се презентираат на интернет.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура