Инфо за bobir

Корисник од:
21 март 2008
Пријавени статии:
23
Популарни:
5
Однос на популарност:
21%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот bobir (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

настапот на Ексос на „Бела ноќ“ 2009 (видео)

пријавена пред 6 месеци, 2 седмици. (bit.ly)

Одличниот перформанс на EXOS за време на „Бела ноќ“ на плоштадот во Скопје [26.09.2009]

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Најчест облик на дискриминацијата е онаа по партиска основа

пријавена пред 7 месеци. (www.mcms.org.mk)

МЦМС го спроведе истражувањето наречено Барометар за еднакви можности. Дури 60% од граѓаните на РМ сметаат дека дискриминацијата по основа на партиска припадност е почеста сега, отколку пред пет години.

0 коментари | станала популарна пред 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Обука за Односи со јавноста

пријавена пред 9 месеци, 1 седмица. (www.mcms.org.mk)

Уште 2 дена за пријавување на обуката „Односи со јавноста“ на МЦМС. Зошто да се пријавиш? За да научиш како да го изградиш имиџот на твојата организација, за да комуницираш и презентираш посамоуверено, за да и ја пренесеш пораката на твојата јавност и да воспоставиш дијалог со неа. Пријави се!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

МЦМС е-Билтен број 93 (Maj 2009)

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (www.mcms.org.mk)

e-Билтенот на МЦМС презентира информации за активностите,за резултатитте,за плановите, за политиките и ставовите на МЦМС кон одредени прашања.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Онлајн дебатирање (дискутирање) и негово менаџирање - локални искуства

пријавена пред 10 месеци, 2 седмици. (komunikacii.net)

Локаланта традиција вели дека се треба да се најави во последен момент. Не бевме далеку од ова, но ете изгледа сепак ќе успееме да изорганираме уште еден од серијата настани именувани како F2F (face 2 face). За што станува збор?

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Вести

Извештај за Стратегијата на Владата со граѓанскиот сектор - во ЖИВО

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.mcms.org.mk)

МЦМС ве поканува да ја проследите во живо промоцијата на Извештајот за спроведувањето на Стратегијата за соработка на Владата со граѓанскиот сектор. На присутните ќе им се обрати Ивица Боцевски, потпретседател на Влада на РМ и Ерван Фуере, Шеф на делегацијата на ЕУ во Скопје. 20.05.2009 14:00-16:00

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Македонија е социјално конзервативна средина

пријавена пред 11 месеци. (www.mcms.org.mk)

Македонскиот центар за меѓународна соработка за прв пат ги истражуваше ставовите на граѓаните во однос на животот. Истражувањето покажа дека Македонија е социјално конзервативна средина.

9 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 4 седмици | проблем? | категорија: Вести

Унапредете го вашето знаење и вештини

пријавена пред 11 месеци. (www.mcms.org.mk)

Македонскиот центар за меѓународна соработка објави оглас за новиот циклус обуки. Пријавете се и научете повеќе за: Пристап до ЕУ фондови и подготовка на апликации; Односи со јавноста; Стратегија за успех и Раководење и развој на човечки ресурси.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Конференција „Економската криза и пристапот до финансии“ 2009 во живо

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (www.mrfp.org.mk)

Следете ја конференцијата во живо. Целта на настанот е да се расветлат проблемите и решенијата во пристапот до финансии со кои се соочуваат претпријатијата и финансиските институции во услови на глобална криза.

0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

МЦМС е-Билтен број 92 (Април 2009)

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (www.mcms.org.mk)

e-Билтенот на МЦМС презентира информации за активностите, резултатите, плановите, политиките и ставовите на МЦМС кон одредени прашања.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

МЦМС е-Билтен број 91 (Март 2009)

пријавена пред 1 година. (www.mcms.org.mk)

e-Билтенот на МЦМС презентира информации за активностите, резултатите, плановите, политиките и ставовите на МЦМС кон одредени прашања.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

372 НАИВНИ читатели на IT.com.mk

пријавена пред 1 година. (it.com.mk)

:) не ми се веруваше кога го видов овој податок.. Ете колку лесно може да се лизне некој на интернет.. Во секој случај или читателите имаат висока доверба во it.com.mk или се доста наивни сурфачи.. Браво за девојките кои се во помал број.. :)

3 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Осуда на насилството

пријавена пред 1 година. (www.mcms.org.mk)

Реакција на Сојузот Македонија без дискриминација во врска со насилното попречување на одржувањето мирен собир на ден 28 март 2009 година (сабота) на Градскиот плоштад.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Претседателските кандидати за дискриминацијата

пријавена пред 1 година. (www.mcms.org.mk)

Претседателските кандидати ги кажаa своите ставови во врска со креирањето ефективна законска рамка преку донесување на општ Закон за заштита од дискриминација и формирање независно тело за заштита на човековите права.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

МЦМС ги бодреше нашите ракометари во Задар

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.mcms.org.mk)

Неколку фотографии за време на натпреварите и неколку видео клипа од местото „Арсенал“ и од најдобрата навивачка публика.. евер..

2 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Донирај од својот персонален данок на доход

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.mcms.org.mk)

МЦМС ја започна својата нова кампања наречена „Донирај од својот персонален данок на доход“. Со кампањата се актуелизираат даночните олеснувања и ослободувања за донирањето и спонзорирањето на проектите од јавен интерес што ги предвиде Законот за донации и спонзорства во јавните дејности.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Пример за лошо изведен конкурс.

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (vasil.taneski.com)

Најпрво непочитување на сопствените зададени услови за учество на конкурсот, а потоа и непочит кон учесниците. Прочитајте повеќе, Васил убаво објаснил.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Основна обука за недискриминација

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.graganskisvet.org.mk)

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС), со поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, ќе организира основна обука за недискриминација. Обуката ќе се одржи во Скопје од 10 до 12 јуни 2008 година.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

6-тиот Салон на стрип “Велес 2008“

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (graganskisvet.org.mk)

ЈАВЕН КОНКУРС За 6-тиот Салон на стрип “Велес 2008 “ (14,15 и 16 ноември 2008)

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

*.com.mk - трагикомедии

пријавена пред 2 години. (zborovi.info)

Физичко лице во Македонија е приморано да регистрира македонска адреса во странство.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија