Инфо за blagojdanev

Корисник од:
4 ноември 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот blagojdanev (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Селски туризам и Првата задруга за селски туризам во Македонија

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.zrnovci.com.mk)

Почитувани, повелете посетете ја веб страната на Првата задруга за селски туризам во Македонија. Зрновци:8км од Кочани и 6км од Виница Ве очекуваме со ваши предлози и сугестии!

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Бизнис